این املت به سادهترین شکل تهیه میشود. پیاز، گوجه و فلفل سبز و یک لایه پنیر با هم طبخ میشوند، و به دلیل تنوع بالای آن در مواد اولیه معروف شده است. گاهی اوقات دنور را با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو میکنند.
مواد لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول
ژامبون گوشت، کوکتل انگشتی، پیاز و فلفل دلمهای را در مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند. در یک کاسه تخم مرغها را به همراه شیر و نمک و فلفل به خوبی با هم ترکیب کنید تا یک ترکیب یک دست به دست آید.
مرحله دوم
کف تابه را چرب کنید و وقتی کره داغ شد نیمی از ترکیبی که از تخم مرغ و مواد دیگر به دست آمد را کف آن بریزید و بگذارید تا سفت شود. موادی که از قبل تفت داده شده بودند را روی نصف دیگر ترکیب تخم مرغها بریزید و سطح آن را با پنیر پارمسان بپوشانید و نیم دیگر این ترکیب را روی آنها برگردانید. در تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا پنیر روی آن آب شود. املت شما آماده است. آن را به ظرف سروتان انتقال دهید و در کنار خانواده خود از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.
منبع: کاله
این املت به سادهترین شکل تهیه میشود. پیاز، گوجه و فلفل سبز و یک لایه پنیر با هم طبخ میشوند، و به دلیل تنوع بالای آن در مواد اولیه معروف شده است. گاهی اوقات دنور را با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو میکنند.
مواد لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول
ژامبون گوشت، کوکتل انگشتی، پیاز و فلفل دلمهای را در مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند. در یک کاسه تخم مرغها را به همراه شیر و نمک و فلفل به خوبی با هم ترکیب کنید تا یک ترکیب یک دست به دست آید.
مرحله دوم
کف تابه را چرب کنید و وقتی کره داغ شد نیمی از ترکیبی که از تخم مرغ و مواد دیگر به دست آمد را کف آن بریزید و بگذارید تا سفت شود. موادی که از قبل تفت داده شده بودند را روی نصف دیگر ترکیب تخم مرغها بریزید و سطح آن را با پنیر پارمسان بپوشانید و نیم دیگر این ترکیب را روی آنها برگردانید. در تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا پنیر روی آن آب شود. املت شما آماده است. آن را به ظرف سروتان انتقال دهید و در کنار خانواده خود از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.
منبع: کاله
نظر شما