به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، خادمی مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه کشور با اشاره به اجرای طرح پرداخت الکترونیکی در عوارض آزادراهها، اظهار کرد: از سال ٩٨ پنج آزادراهی که در اختیار سازمان راهداری و وزارت راه بود عوارض به صورت الکترونیکی تبدیل شد و باجههای موجود با موافقت سازمان راهداری برداشته و قرار شد مردم به صورت الکترونیکی عوارض را پرداخت کنند.
او ادامه داد: این اقدام در آزادراهها ضروری است، زیرا مردم در محلهای اخذ عوارض معطل میشوند. اما موانعی که در یک سال به وجود آمد و با مشکلاتی مواجه شد این بود که به محض اینکه خودرویی از عوارضی عبور میکرد از طریق پیامک به صاحب خودرو اطلاع داده میشد که عوارض خود را به این مبلغ پرداخت کند.
خادمی افزود: لینکی هم برای تسهیل در پرداخت برای صاحب خودرو ارسال میشد، بعد از عبور از عوارضی هم هیچ گونه جریمهای در نظر گرفته نمیشد. این موضع یک سال است ادامه دارد، اما مردم استقبال نکردند.
مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه کشور تصریح کرد: تاکنون نزدیک به ۵٠ درصد مردم پرداختیهای خود را انجام ندادند و سرمایه گذارانی که آزاد راهها را در اختیار دارند به منابع مالی خود نرسند و در نهایت این طرح با مشکل مواجه شد. تاکید وزیر بر این بود که این طرح برای راحتی مردم ادامه پیدا کند. در آزاد راه تهران شمال از روز اول پرداخت به صورت الکترونیکی بود که مردم همکاری نکردند و باند برگشت پرداخت عوارض به صورت کارت بانکی پرداخت میشود.
خادمی در پایان با اشاره به راه جایگزین پرداخت الکترونیک ادامهداد: وزیر راه تفاهم نامهای را با فرمانده پلیس امضا کرده ، اما همکاری مردم در این زمینه مهم است. سی آزادراه در کشور وجود دارد و قرار بود تجهیزات نصب و پرداخت ها الکترونیک شوند، اما سرمایه گذاران بخش خصوصی دیگر تمایلی به ادامه این روش ندارند.
انتهای پیام/