به گزارش ایرنا، محمدرضا بهرامی در جمع خبرنگاران در آستانه سال جدید و اجرای طرح امدادی و راهنمایی زایران و مسافران از 25 اسفندماه تا 15 فروردین ماه در این استان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون یک هزار و 905 مورد تصادف به هلال احمر قم گزارش شده است که از این تعداد 517 مورد مجروح و یک هزار و 328 مورد خسارت مالی بوده است.
وی افزود: 22 درصد کاهش تلفات انسانی در آمار امسال نسبت به یک سال گذشته داشته ایم.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر قم با اشاره به سامانه تلفنی 112 خدمات امدادی هلال احمر گفت: این شماره تلفن به صورت بین المللی است و افراد حادثه دیده می توانند با این شماره تماس بگیرند و درخواست کمک های امدادی کنند.
وی افزود: طی یک هفته گذشته 26 هزار و 957 تماس با این سامانه در استان قم گرفته شده که 798 مورد توسط اپراتور جواب داده شده است.
وی ادامه داد: از این تماس ها سه حادثه اعلام شده و بقیه حوادث به اورژانس و 110 ارجاع داده شده است.
بهرامی، با اشاره به پوشش امدادی هلال احمر در لحظه تحویل سال جدید گفت: 240 نفر از امدادگران و نجاتگران در لحظه حلول سال 94 در حرم کریمه اهل بیت(س) و مسجد مقدس جمکران مستقر خواهند شد تا این مراسم را پوشش دهند و در ایام نوروز نیز در پایگاه های امدادی سطح شهر و محورهای مواصلاتی فعال می باشند.
**فعالیت داروخانه هلال احمر در ایام عید
معاون درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر قم، در ادامه این نشست با اشاره به ارایه خدمات داروخانه هلال احمر قم گفت: این داروخانه واقع در ابتدای هفت تیر در ایام عید در شیفت صبح به ارایه خدمات می پردازد.
حبیب مقدم افزود: همچنین طرح بانک درمانی مدجویان هلال احمر به 109 مددجو با مبلغ یک میلیارد و 468 میلیون و 370 هزار و 600 ریال خدمات ارایه کرده است.
وی ادامه داد: در طرح بانک تجهیزات پزشکی امانی با هدف تامین وسایل درمان متقاضیان نظیر تخت، ویلچر، تشک امواج و دستگاه اکسیژن با ارزش 867 میلیون و 235 هزار ریال به اجرا درآمده است.
*هفت هزار نفر عضو جمعیت هلال احمر قم
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر قم، نیز با اشاره به اینکه هفت هزار نفر عضو جمعیت هلال احمر قم گفت: این افراد در چهار گروه حمایت، مشارکت، مهارت و هدایت فعالیت می کنند.
امیرحسین علیمردانی، افزود: داوطلبان جمعیت هلال احمر در مباحث بشر دوستانه پل ارتباطی بین نیازمندان و توانمندان هستند از این رو کمک های خیرین را جمع آوری می کنند و در اختیار نیازمندان قرار می دهند.
وی با اشاره به برنامه های امور داوطلبان گفت: طرح ارمغان مهر در آستانه بازگشایی مدارس آغاز می شود و در این طرح لوازم التحریر در اختیار نیازمندان قرار می گیرد.
وی افزود: طرح قربانی، به منظور اهدای گوشت گرم و نذری بین نیازمندان در ایام مختلف سال بویژه عید قربان برگزار می شود.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر قم، ادامه داد: اعزام کاروان های سلامت به روستاها و بخش های محروم برای خدمت رسانی بهداشتی و درمانی به نیازمندان صورت می گیرد.
علیمردانی، به طرح فرشتگان رحمت اشاره کرد و گفت: در این طرح سبدهای غذایی با کمک خیرین استان قم تهیه می شود و با هدف دستگیری و حمایت های مادی و معنوی از نیازمندان توزیع خواهد شد.
معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر قم، افزود: همچنین طرح نیابت با سرکشی از خانواده های شهدا و سالمندان به اجرا در می آید. ک/4
8138/ 6133/
13.7 درصد خدمات هلال احمر قم به آسیب دیدگان افزایش یافته است
قم - ایرنا - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر قم از افزایش 13.7 درصدی خدمات هلال احمر قم به آسیب دیدگان در این استان خبر داد.
صاحبخبر -