'احمد کاظمی' روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کلاس ها در دبیرستان های زینبه ، دکتر حسابی و طلوع در نظر گرفته شده است .
وی اظهار داشت: این پایگاه ها به امکانات مورد نیاز تجهیز شده اند که برای پذیرش فرهنگیان و مسافران در ایام نوروز آماده شده اند .
به گفته وی، این مدارس از 28 اسفندماه آماده پذیرش مسافرین نوروزی است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلفان افزود: سال گذشته، بیش ازهزار مسافر نوروزی از جمله فرهنگی و غیر فرهنگی در پایگاه های این شهرستان اسکان داده شدند.
این مسئول ادامه داد : ستاد اسکان مسافران نوروزی در آموزش و پرورش نورآباد فعالیت خود را آغاز کرده و با شماره تلفن های 06632724960 الی 64 آماده پاسخ گویی به مهمانان نوروزی است.
شهرستان دلفان در شمال غربی استان لرستان و در مسیر ارتباطی استان های غرب و شمال غرب با جنوب کشور واقع شده است.
7270/6001
30کلاس درس برای اسکان مسافران نوروزی در دلفان تجهیز شده است
خرم آباد- ایرنا- مدیر آموزش و پرورش شهرستان دلفان گفت: 30 کلاس درس در این شهرستان برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است.
صاحبخبر -