شناسهٔ خبر: 4092155 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سخنگوی انصارالله:یمنی ها بدون دخالت خارجی می توانند مشکلات خود را حل کنند

تهران - ایرنا - محمد عبد السلام سخنگوی رسمی جنبش انصار الله یمن با اشاره به اینکه برخی کشورهای همسایه این گونه القا می کنند که یمن نمی تواند مشکلات خود را حل کند و به همین بهانه قصد دخالت در یمن را دارند ، تاکید کرد یمنی ها بدون دخالت خارجی می توانند مشکلات خود را حل کنند .

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، سخنگوی انصار الله گفت: برخی طرف های خارجی مجدانه تلاش می کنند نقش خارجی ها رد یمن را تقویت کنند و این نکته را به یمنی ها القا کنند که ما نمی توانیم مشکلاتمان را خودمان حل کنیم و به همین دلیل طرف های خارجی باید مشکلات میان ما را حل کنند .

از سوی دیگر وی سخنان عبد اللطیف الزیانی دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس مبنی بر اینکه انتقال محل برگزاری گفت و گوی گروه هایب مینی به ریاض به درخواست عبدربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی یمن بوده را شدیدا تکذیب کرد و گفت : چند هفته پیش از درخواست منصور هادی و حتی قبل از اینکه هادی خود بداند ، پیشنهاد انتقال محل گفتو گوی گروه های یمنی به ریاض مطرح شده بود و این نشان می دهد برخی مجدانه خواستار دخالت خارجی در یمن اند .

چند روز پیش علی القحوم از مسوولان جنبش مردمی انصارالله یمن گفت: انتقال مکان گفت و گو گروه ها و احزاب یمنی به خارج ازکشور هیچ توجیهی ندارد و تجربه بی فایده بودن آن پبشتر ثابت شده است.

القحوم سه شنبه گذشته در گفت و گو با خبرگزاری خبر یمن افزود: با انتقال گفت و گوهای سیاسی به ریاض بشدت مخالفیم و گروه هایی که برای چنین اقدامی تلاش می کنند، تمایل به ادامه دخالت کشورهای خارجی در امور سیاسی یمن دارند.

وی توضیح داد: خروج گفت و گوها ازیمن هیچ نتایجی دربرندارد و تجربه این را ثابت کرده است به همین خاطرگفت و گوها، بین یمنی ها باقی خواهد ماند.

القحوم ادامه داد: رییس جمهوری مستعفی حق و اختیار تغییر مکان گفت و گوها را ندارد چراکه وی با اختیار خود کناره گیری کرد و ازصحنه سیاسی یمن خارج شده است.

خاورم **2041**1479