شناسهٔ خبر: 4086626 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

پرتاب سنگ و آجر به سمت بازیکنان پرسپولیس/گابریل به بیمارستان رفت

ورزش > لیگ برتر - در نیمه اول دیدار دو تیم پرسپولیس و نفت مسجد سلیمان، تماشاگران تیم میزبان به سمت بازیکنان پرسپولیس سنگ و آجر پرتاب کرده به آن‌ها توهین کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تماشاگران تیم نفت مسجد سلیمان در نیمه اول به هنگام گل اول سرخپوشان و همچنین به هنگام زدن ضربه کرنر، یک بار دیگر با پرتاب سنگ و تکه‌های آجر، صحنه‌های زشت و خطرناکی را در ورزشگاه بوجود آوردند.
این اتفاق موجب شد هادی نوروزی کاپیتان پرسپولیس با داور و ناظر بازی صحبت کرده و از آنها بخواهد شرایطی فراهم کنند که این اتفاقات ناخوشایند و خطرناک تکرار نشود.
حمید درخشان نیز به این صحنه‌ها معترض شد و محمود خوردبین با ناظر بازی و داور چهارم صحبت کرده و مراتب نگرانی و اعتراض خود را اعلام داشتند.
در گوشه‌ای از ورزشگاه با بلندگو به بازیکنان تیم پرسپولیس توهین شده و شعارهای ناپسندی علیه آنها سر داده می‌شود.
در بازی با تراکتورسازی تبریز نیز شاهد توهین‌های بسیاری به بازیکنان پرسپولیس بودیم و اشیاء متفرقه زیادی به سمت بازیکنان پرتاب شده بود.
امروز همچنین فرناندو گابریل هافبک برزیلی پرسپولیس به دلیل مصدومیت عازم بیمارستان شد.
گابریل در اوایل نیمه اول بازی پرسپولیس و نفت مسجد سلیمان از ناحیه صورت و پیشانی در اثر برخورد با بازیکن حریف آسیب دید و برای مداوا همراه با عضو کادر پزشکی تیم به بیمارستان اعزام شد.
بر اساس اخبار دریافتی، اقدامات اولیه برای درمان گابریل انجام شده و وضعیت دقیق وی پس از عکسبرداری مشخص خواهد شد. به طور کلی گابریل مشکل حادی ندارد و عکسبرداری برای احتیاط و تشخیص نهایی انجام شده است.
43 43

برچسب‌ها: