شناسهٔ خبر: 4083111 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جهان نیوز | لینک خبر

تلاش ریاض‌برای مشروعیت دادن‌به یک‌زندانی

صاحب‌خبر -
به گزارش جهان به نقل از فارس، «محمد الخالدی» کنسول عربستان در یمن که بعد از سه سال اسارت نزد القاعده بتازگی آزاد شده اعلام کرد که برای از سرگیری کار خود به «عدن» می‌رود.

الخالدی در گفت‌وگو با روزنامه «الحیات»، ضمن اینکه از ارائه جزئیاتی درباره نحوه ربایش و آزاد شدنش سر باز زد، اعلام کرد که ایمان داشته زنده یا مرده به عربستان باز خواهد گشت.

وی افزود: به کار خود به عنوان دیپلمات در عدن ادامه خواهم داد و به امید خدا بهتر از قبل فعالیت خواهم کرد.

او ادامه داد که با توجه به تلاشی که از سوی دولت عربستان برای آزادی او صورت گرفته برای خدمت به کشورش روحیه بهتری دارد زیرا عربستان او را به حال خود رها نکرده است.

عربستان سعودی که خود متهم به همکاری و تقویت شاخه القاعده در یمن است، بعد از منتقل شدن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی یمن از «صنعا» پایتخت این کشور به «عدن» قرار است روز پنجشنبه (امروز) نشستی را در ریاض با حضور وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس درباره تحولات یمن برگزار کند.

جنبش انصارالله یمن اعلام کرده که در این نشست حضور پیدا نمی‌کند و با انتقال گفت‌وگوهای یمنی از صنعا به ریاض مخالف است.

تعدادی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که سفارتخانه‌های خود را در صنعا تعطیل کرده‌اند، اعلام کردند که فعالیت دیپلماتیک خود را در عدن از سر خواهند گرفت.