به گزارش واحد اقتصادی خبرگزاری صبح اقتصاد حسین فهیمی با بیان اینکه مشمولان سهام عدالت یا باید روش مستقیم یا روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کنند، اظهار کرد: طبق آخرین آمار از بین حدود ۴۹ میلیون نفر سهامدار، حدود ۱۷ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند.
وی ادامه داد: مشمولان توجه داشته باشند تا ساعت ۲۴، بیست و نهم خردادماه فرصت دارند با مراجعه به درگاه اینترنتی WWW.SAMANESE.IR نسبت به انتخاب روش مدیریت مستقیم اقدام کنند. عدم مراجعه مشمولان به درگاه مذکور به معنی انتخاب روش غیرمستقیم است. در این راستا از مشمولان تقاضا میشود با توجه به اینکه در روش مستقیم سهامدار ۳۶ شرکت میشوند، باید در مجامع حضور داشته باشند، از نحوه اخذ سود آگاهی داشته باشند و … مستلزم داشتن دانش و اگاهی و وقت کافی هستند، بنابراین آگاهانه روش مستقیم را انتخاب کنند.
بر اساس این گزارش، ابلاغیه آزادسازی سهام عدالت نهم اردیبهشت ماه توسط مقام معظم رهبری صادر شد و مشمولان این سهام میتوانند با روش مستقیم یا با روش غیرمستقیم سهام خود را مدیریت کنند.
در روش مستقیم فرد شخصا سهامدار ۳۶ شرکت موجود در پرتفوی سهام عدالت میشود اما در روش غیرمستقیم فرد سهامدار شرکتهای سرمایهگذاری استانی خواهد بود.
طی فرآیند آزادسازی سهام عدالت که از ۸ اردیبهشت ماه شروع شده بود و تا ۱۵ خرداد ادامه دارد؛ به سهامداران امکان انتخاب بین دو روش “مدیریت مستقیم” و “مدیریت غیر مستقیم” داده شده است. در گام بعد این امکان برای سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند فراهم شده است تا در صورت نیاز فوری، ۳۰ درصد از سهام خود را به فروش برسانند. در این بین یکی از مهمترین سوالات سهامداران این موضوع است که سهام چه شرکت هایی و با چه ارزشی به آن ها اختصاص پیدا کرده است. در پاسخ به این سوالات شرکت سرمایه گذاری مرکزی از سامانه استعلام سهام عدالت رونمایی کرده است.
مشمولان سهام عدالت می توانند با ورود به این سامانه از طریق وب سایت یا استفاده از اپلیکیشن ارائه شده، به بررسی دارایی سبد سهام عدالت خود بپردازند. در ادامه به آموزش تصویری استعلام دارایی سهام عدالت از هر دو این روش ها خواهیم پرداخت.
نظر شما