از بلینی می توان به عنوان یک پیش غذا و یا میان وعده کامل استفاده کرد.
در ادامه مواد مورد نیاز برای تهیه بلینی را توضیح داده ایم شما می توانید بر اساس تعداد نفراتی که می خواهید برای آن ها بلینی را تهیه کنید به مقدار مواد اولیه اضافه کنید.
مواد لازم
تخم مرغ: ۴ عدد
شیر: ۱ و ۱/۲ فنجان
آب: ۱ فنجان
کره آب شده: ۶ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد: ۲ فنجان
روغن: به مقدار لازم برای چرب کردن تابه
شیر: ۱ و ۱/۲ فنجان
آب: ۱ فنجان
کره آب شده: ۶ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد: ۲ فنجان
روغن: به مقدار لازم برای چرب کردن تابه
مراحل پخت
مرحله ۱
تمام مواد شامل شیر، آب، آرد، کره، تخم مرغ و نمک را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲
سپ مواد را با همزن خوب بزنید.
مرحله ۳
مایه را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله ۴
سپس کف تابه نچسب را چرب کنید.
مرحله ۵
مقداری از خمیر را در سطح تابه داغ شده روی گاز پخش کنید تا یک لایه نازک تشکیل شود و خودش را بگیرد.
مرحله ۶
بعد از یک دقیقه زیر خمیر پخته و کمی طلایی میشود حال باید کرپ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
مرحله ۷
کل زمان پخت بلینی ۱ الی ۲ دقیقه است.
مرحله ۸
زمانی که کرپ یا بلینی آماده شد میتوانید هر موادی که دوست دارید داخلش بریزید و میل کنید.
تمام مواد شامل شیر، آب، آرد، کره، تخم مرغ و نمک را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲
سپ مواد را با همزن خوب بزنید.
مرحله ۳
مایه را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله ۴
سپس کف تابه نچسب را چرب کنید.
مرحله ۵
مقداری از خمیر را در سطح تابه داغ شده روی گاز پخش کنید تا یک لایه نازک تشکیل شود و خودش را بگیرد.
مرحله ۶
بعد از یک دقیقه زیر خمیر پخته و کمی طلایی میشود حال باید کرپ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
مرحله ۷
کل زمان پخت بلینی ۱ الی ۲ دقیقه است.
مرحله ۸
زمانی که کرپ یا بلینی آماده شد میتوانید هر موادی که دوست دارید داخلش بریزید و میل کنید.
منبع: غذالند
از بلینی می توان به عنوان یک پیش غذا و یا میان وعده کامل استفاده کرد.
در ادامه مواد مورد نیاز برای تهیه بلینی را توضیح داده ایم شما می توانید بر اساس تعداد نفراتی که می خواهید برای آن ها بلینی را تهیه کنید به مقدار مواد اولیه اضافه کنید.
مواد لازم
تخم مرغ: ۴ عدد
شیر: ۱ و ۱/۲ فنجان
آب: ۱ فنجان
کره آب شده: ۶ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد: ۲ فنجان
روغن: به مقدار لازم برای چرب کردن تابه
شیر: ۱ و ۱/۲ فنجان
آب: ۱ فنجان
کره آب شده: ۶ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد: ۲ فنجان
روغن: به مقدار لازم برای چرب کردن تابه
مراحل پخت
مرحله ۱
تمام مواد شامل شیر، آب، آرد، کره، تخم مرغ و نمک را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲
سپ مواد را با همزن خوب بزنید.
مرحله ۳
مایه را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله ۴
سپس کف تابه نچسب را چرب کنید.
مرحله ۵
مقداری از خمیر را در سطح تابه داغ شده روی گاز پخش کنید تا یک لایه نازک تشکیل شود و خودش را بگیرد.
مرحله ۶
بعد از یک دقیقه زیر خمیر پخته و کمی طلایی میشود حال باید کرپ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
مرحله ۷
کل زمان پخت بلینی ۱ الی ۲ دقیقه است.
مرحله ۸
زمانی که کرپ یا بلینی آماده شد میتوانید هر موادی که دوست دارید داخلش بریزید و میل کنید.
تمام مواد شامل شیر، آب، آرد، کره، تخم مرغ و نمک را در کاسهای با هم مخلوط کنید.
مرحله ۲
سپ مواد را با همزن خوب بزنید.
مرحله ۳
مایه را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله ۴
سپس کف تابه نچسب را چرب کنید.
مرحله ۵
مقداری از خمیر را در سطح تابه داغ شده روی گاز پخش کنید تا یک لایه نازک تشکیل شود و خودش را بگیرد.
مرحله ۶
بعد از یک دقیقه زیر خمیر پخته و کمی طلایی میشود حال باید کرپ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
مرحله ۷
کل زمان پخت بلینی ۱ الی ۲ دقیقه است.
مرحله ۸
زمانی که کرپ یا بلینی آماده شد میتوانید هر موادی که دوست دارید داخلش بریزید و میل کنید.
منبع: غذالند
∎