شناسهٔ خبر: 4052798 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بورس نیوز | لینک خبر

سیف :قرار نیست بانک آینده با موسسه میزان ادغام شود.

صاحب‌خبر -
به گزارشصبحانه، ولی‌الله سیف در حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل بانک پارسیان در پاسخ به ایسنا درباره‌ی جلسه اخیر شورای پول و اعتبار برای تصمیم‌گیری در رابطه با بانک آینده گفت: در جلسات شورای پول و اعتبار ممکن است بحث‌های زیادی مطرح شود که یکی از آنها بانک آینده بود.

رییس کل بانک مرکزی با بیان این‌که تصمیمات گرفته شده را بعدا اعلام می‌کنیم، گفت: اما هیات مدیره و سهامداران بانک آینده به یکسری اقدامات مکلف شدند که در صورت تحقق می‌تواند در حل شدن مشکلات این بانک موثر باشد.

وی تصریح کرد: بانک‌آینده زمانی مجوز خود را دریافت خواهد کرد که بتواند مشکلات خود را حل کرده و به تکالیف تعیین شده از سوی شورای پول و اعتبار عمل کند.

وی در مورد این‌که آیا بانکی که گفته می‌شود قرار است با موسسه میزان ادغام شود بانک آینده است، تاکید کرد: خیر .

سیف در جریان ادغام موسسه میزان نیست

رییس کل بانک مرکزی همچنین در مورد آخرین وضعیت موسسه میزان گفت: این موسسه در حال برطرف کردن مشکلات خود است.

وی در مورد این‌که بحث ادغام موسسه میزان در چه مرحله‌ای قرار دارد، گفت: من اطلاعی از این موضوع ندارم، اما آنچه که می‌دانم که خود مشکلات‌اش را حل می‌کند.