شناسهٔ خبر: 404929 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

موشک‌های نیروهای مقاومت به شهرکی در 130 کیلومتری غزه رسید

ارتش اسرائیل تائید کرد که یک فروند موشک شلیک شده از غزه به شهرک «زیخرون یعکوف» واقع در شمال فلسطین اشغالی اصابت کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس، سخنگوی ارتش رژیم‌صهیونیستی روز چهارشنبه تائید کرد که یک فروند موشک شلیک شده از نوار غزه به شهرک «زیخرون یعکوف» واقع در شمال غرب فلسطین اشغالی برخورد کرده است.

این شهرک‌ صهیونیست‌نشین بیش از 130 کیلومتر با شمال نوار غزه فاصله دارد. نیروهای مقاومت فلسطینی پیشتر شهر «الخضیره» در 110 کیلومتری غزه را با یک فروند موشک «ام-75» هدف قرار داده بودند.

رژیم‌صهیونیستی از بامداد سه‌شنبه عملیات تازه‌ای را تحت عنوان «صخره سخت» (لبه محافظ) علیه نوار غزه کلید زد. در جریان حملات نیروی دریایی و هوایی اسرائیل به نوار غزه، تاکنون دستکم 33 فلسطینی شهید و قریب به 300 تن زخمی شده‌اند. بنا بر اعلام وزارت بهداشت فلسطین، اغلب شهدا غیرنظامیان هستند. تاکنون حداقل 5 کودک نیز در این حملات کشته شده‌اند.

گردان‌های «عزالدین قسام» (شاخه نظامی حماس) پیشتر تهدید کرده بودند که اگر اسرائیل به حملات خود به مناطق مسکونی پایان ندهد، برد پاسخ موشکی خود را افزایش می‌دهند. در دو روز گذشته، آژیر حملات موشکی بارها در شهرهایی چون تل‌آویو و قدس اشغالی به صدا درآمده است.

انتهای پیام/ص