به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران، حسین حکمیتان اظهار کرد: پس از 2 روز تلاش طاقتفرسا تاکنون آتشسوزی در مراتع و جنگلهای دیل گچساران مهار نشده است.
وی با بیان اینکه این آتش سوزی که ساعت ۲ بامداد روز جمعه نهم خرداد شروع شده و همچنان ادامه دارد، گفت: این آتشسوزی در مسیر روستاهای چرزو به سمت کیزبال آغاز و به مراتع و جنگلهای دیل سرایت کرده است.
مدیرکل منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه عامل این گونه آتش سوزی در عرصههای منابع طبیعی، مراتع، جنگلها انسانی است، افزود: تاکنون50 هکتار از مراتع و جنگلهای گچساران دچار حریق شده است.
حکمیتیان عنوان کرد: روز گذشه تعداد تا کنون بیش از 200 نفر نیروهای کمکی و امدادی برای مهار آتش در در ارتفاعات گچساران به وسیله بالگردهای شرکت نفت، هلال احمر، سپاه و هوانیروز اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۶ سورتی پرواز برای جابه جایی امدادگران به ارتفاعات دیل برای مهار آتش انجام گرفته است، گفت: از صبح امروز تاکنون 40 نفر نیروی کمکی و امدادی برای مهار کامل آتش سوزی جنگل ها و مراتع به منطقه دیل گچساران اعزام شدند.
این مسوول ابراز کرد: ۶ دستگاه دمنده کنترل آتش در اختیار امدادگران برای خاموشی آتش در جنگل ها و مراتع این شهرستان است.
حکمیتیان با اشاره به کندی مهار آتش در ارتفاعات دیل گفت: وزش باد، گرمای شدید، کوهستانی سنگلاخ وصعب العبور بودن و شیب تند منطقه باعث کندی مهار آتش شده و اعزام نیرو برای مهار آتش به این مناطق امکان پذیر نیست و در صدد هستیم از ۱۰ نفر نیروی بومی این مناطق استفاده کنیم.
به گزارش فارس، در تاریخ 2 خرداد ماه آتش سوزی وسیع در ارتفاعات کوه خامی در منطقه خنگ بنار و کوه گوهر نارک رخ داد که پس از 96 ساعت تلاش طاقت فرسا مهار شد.
در این آتش سوزی ها تاکنون ۴۵۰هکتار از جنگل ها و مراتع کهگیلویه و بویراحمد طعمه حریق شده است. درختان بلوط، ارزن و بادام کوهی از مهمترین پوشش گیاهی این منطقه است.
انتهای پیام/82031/ر