شناسهٔ خبر: 40378185 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

علت افزایش قیمت گوشت قرمز

خبرگزاری میزان- رئیس اتحادیه صنف گوشت گاوی تهران گفت: دلیل افزایش قیمت گوشت گوساله در روز‌های اخیر کاهش تقاضای خرید گوشت و تعطیلی‌ها باعث شده که دام از شهرستان به تهران فرستاده نشود.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: علی خندان رو جوان درخصوص افزایش ۵ تا ۱۰ هزارتومانی قیمت گوشت گوساله اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا تقاضای خرید گوشت گوساله کم شد و تعطیلی‌ها نیز باعث شد تا دام از شهرستان به تهران فرستاده نشود و همین امر باعث افزایش قیمت گوشت گوساله شد.

وی با اشاره به اینکه گوشت گوساله در بازار فراوان و کمبودی در این زمینه وجود ندارد، گفت: قیمت گوشت گوساله هفته‌های گذشته حدود ۹۵ تا ۱۰۰ هزارتومان بود که با افزایش قیمت حدود ۵ هزارتومانی مواجه شده است.

رئیس اتحادیه صنف گوشت گاوی تهران همچنین اضافه کرد که قیمت گوشت گوساله در هفته‌های آینده کاهش پیدا خواهد کرد.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.