به گزارش خبرنگار مهر سعداله وطن خواه شامگاه یکشنبه در بازدید از فرودگاه رامسر با بیان اینکه طرح توسعه و بهره برداری از باند جدید فرودگاه رامسر عملیاتی شد، گفت: طرح توسعه فرودگاه رامسر از سال ۱۳۸۸ آغاز و طی مدت ۱۱ سال به بهره برداری رسید.
وی افزود: موانع موجود در اطراف باند فرودگاه رامسر سبب عدم استفاده مناسب از باند جدید فرودگاه رامسر شده است و با اقدامات و پیگیریهای در حال انجام با رفع موانع که بین بخشی و بین سازمانی است از ظرفیت اسمی و باند پروازی فرودگاه رامسر برای استفاده از خدمات هوایی و پروازی استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: باند جدید پروازی بتنی بوده و در مدت هفت ماه گذشته به همت استاندار مازندران و فرماندار رامسر برخی از موانع برداشته شد اما برخی موانع همچنان وجود دارد.
مدیر کل فرودگاههای استان مازندران با اشاره به اینکه رفع موانع پروازی چشم انداز خوبی در جهت توسعه بخش گردشگری ایجاد میکند، گفت: طرح جامع فرودگاه رامسر در یک سال گذشته تصویب شد و در حال مطالعه و آماده ابلاغ است و با اجرای آن و شروع پروازهای بدنه باریک با ظرفیتهای متوسط نیاز به توسعه ترمینال و توسعه اپرون و ساختمانهای جانبی دارد که طرحهای توسعه آغاز خواهد شد.
وطن خواه تصریح کرد: با بهره برداری از باند جدید فرودگاه رامسر پروازها توسط شرکتهای هواپیمایی بسته به میزان تقاضا و ظرفیت پروازی انجام میشود و با وضعیت کنونی مسیرهای پروازی در پنج شهر شیراز، اهواز، مشهد، کیش و اصفهان اضافه و تعداد سایت پروازها در طول هفته به چهار برابر افزایش پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه مجتمع فدک در آستانه باند جدید فرودگاه رامسر قرار گرفته و طول باند را تحت تأثیر قرار داده است گفت: شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی به علت درآمدهای محدود، هزینههای ارزی و درآمدهای ریالی پاسخگوی رفع موانع پروازی فرودگاه رامسر نیست و نیازمند عزم ملی در راستای بهر برداری مناسب از باند جدید فرودگاه رامسر هستیم.
وطن خواه افزود: فرودگاههای کشور ضرر ده هستند اما به لحاظ تعهد اجتماعی که داریم در جهت خدمت بهتر به مردم تلاش خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه رامسر چشم انداز زیبایی برای گردشگران دارد، خاطرنشان کرد: برای برقراری پروازهای خارجی باید وضعیت تقاضا بررسی و متناسب با آن توسط استاندار مازندران مجوز مرز هوایی و پروازهای خارجی کسب شود.
وی گفت: روند توسعه فرودگاه رامسر در افق ۱۵ ساله شامل ساختمان ترمینال، ساختمان آتش نشانی، توسعه اپرون جدید و بخشی از ساختمانهای حفاظتی است.