به گزارش خبرگزاری خانه ملت، دکتر علی لاریجانی، در پایان آخرین جلسه مجلس دهم، از نمایندگان مجلس، خبرنگاران و دست اندرکاران تشکر کرد و یاد نمایندگان فقید این دوره را گرامی داشت و صندلی ریاست مجلس خداحافظی کرد.
اگر بخواهیم نگاهی اجمالی به کارنامه دوران انقلاب او بیندازیم باید به نقاط مهم و برجسته آن اشاره کنیم:
* ساختار فکری و شخصیتی او، از دو عالم بزرگ و عالی مقام؛ یعنی پدر (آیت الله میرزا هاشم آملی) و پدر همسرش (آیت الله شهید مطهری) تأثیر پذیرفته و رشد یافته است.
* او از مدیران ارشد نظام و تأثیرگذار در سطح کلان کشور بوده و ده سال ریاست بر سازمان صدا و سیما و سه دوره متوالی (دوازده سال) ریاست بر مجلس شورای اسلامی و نیز دبیری شورای عالی امنیت ملی و نمایندگی ولی فقیه در این شورا را در کارنامه خود دارد.
* وی در دوران مسئولیت های خویش، با عقلانیت، تدیّن، سعه ی صدر و انقلابی عمل کرد و نشان داد که یک اصولگرای اصیل و واقعی است نه اصولگرای بدلی و شعاری!
* لاریجانی هرگز مصلحت اندیشیهای جناحی و سیاسی و حبّ و بغضهای شخصی و جریانی را مقدّم بر قانون نشمرد و هیچگاه در مقابل قانون برای خود خط قرمزی قائل نشد.
* حتی یک بار هم که شده، در صف جریانهای افراطی و تند نایستاد و با آنان همراه و همصدا نشد. گرچه به خاطر داشتن این روحیه، ناسزاها و تهمت ها شنید و جفاها و بی مهری ها دید و در موردی مُهر نماز و لنگه کفش به سویش پرتاب کردند!
* از ویژگی های برجسته او داشتن سعه صدر بود و همواره با منطق و نقد منصفانه به مصاف رقیب رفت و هرگز اعتبار خود را در بیاعتباری رقیب و مخدوش ساختن چهره ی رقبا نجُست.
* او هیچ ابایی ندارد که در مصاحبه اش با سیمای جمهوری اسلامی، یکی از بدترین روزهای زندگی اش را روزی بخواند که خبر درگذشت مرحوم آیت الله هاشمی را شنید! و این در حالی است که می دانست از این بابت مورد هجمه جریان مدعی انقلابی گری قرار خواهد گرفت و بر موقعیت و جایگاهش لطمه و آسیب خواهد خورد.
* او همواره به مصلحت کشور می اندیشید و بس. و کاری به اشخاص و جریانها نداشت. برای همین، با تمام وجود و صادقانه از برجام برای حفظ کشور و منافع مردم دفاع کرد، در حالی که می توانست بگونه ای دیگر موضع بگیرد تا محبوبتر شود و جایگاهش بالاتر رود!
* تلاشها و اقدامات او محدود به داخل کشور نبود بلکه در تحولات منطقه نیز تاثیرگذار بود؛ اینجا است که شهید حاج قاسم سلیمانی، ۴ اسفند ۹۴ در دیدار جمعی از خانوادههای شهدای مدافع حرم، لاریجانی را ستوده و در مورد وی می گوید:
«... آقای لاریجانی یکی از افراد مؤثر در تحولات منطقه بودند و هستند.وقتی جنگ ۳۳ روزه تعیین تکلیف شد، مقاومت جایگاه بسیار بالاتری یافت. در آن ایّام من بیشتر در لبنان و در کنار دوستان حزب الله بودم و آقای لاریجانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملّی، جنگ ۳۳ روزه را در دبیرخانه، با حضور ستاد کل و سپاه قدس پیگیری میکردند... البته آقای لاریجانی از زمانی هم که در سازمان صدا وسیما بودند تا امروز همیشه از جریان نهضت اسلامی و حرکتهای انقلابی در منطقه حمایت کرده اند... بعد از هفته اول جنگ به تهران آمدم و پس از جلسهای که با آقای لاریجانی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملّی داشتیم، با هم به مشهد و خدمت حضرت آقا رفتیم تا گزارش آخرین وضعیت را بدهیم. در آن جلسه مقام معظم رهبری سفارشهایی فرمودند که آن را از الهامات الهی باید در نظر گرفت؛ چرا که سرنوشت جنگ را تغییر داد. معتقدم که باید از مواضع رییس مجلس در قبال مسائل منطقهای تمجید کرد. آقای لاریجانی همواره پشتیبان سپاه قدس بوده اند و من همیشه از حمایت فکری و عملی ایشان استفاده کردهام و برای او آرزوی توفیق بیشتر دارم...»
نویسنده: علی ورسهای
پایان پیام
∎
نظر شما