شناسهٔ خبر: 40120394 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی اعلام شد

تغییرات بوجود آمده در برنامه‌های بین‌المللی دانشگاه

یگانه کربلایی

معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی با توجه به شیوع ویروس کرونا، تغییرات بوجود آمده در فعالیت‌های بین المللی دانشگاه را در قالب اطلاعیه‌ای برای اعضای هیئت علمی دانشگاه اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا و به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی  متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

«اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه

همراه با آرزوی تندرستی و بهروزی برای همکاران گرامی، به آگاهی می رساند تغییرات پدید آمده در فعالیت‌های بین المللی دانشگاه علامه طباطبائی در بهار ۱۳۹۹ به واسطه شرایط ناشی از همه گیری بیماری کرونا به شرح زیر خواهد بود: 

الف) برنامه های اعزام استادان و دانشجویان به همایش‌ها، کارگاه‌ها، دوره‌های دانش افزایی و فرصت‌های مطالعاتی، المپیادها و دوره‌های مشترک به دیگر کشورها، با توجه به کاهش امکان انجام سفرهای هوایی و تعطیلی اغلب نهادهای علمی و دانشگاهی در جهان(اگرچه منعی ندارد) عملا به تعویق افتاده است. با این همه، پیشنهاد می‌شود اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان گرامی همچنان با ارائه چکیده و اصل مقالات خود به دبیرخانه همایش‌های معتبر بین المللی و ثبت نام در برنامه‌های آموزشی و دوره‌های دانش افزایی در کشورهای گوناگون، فرصت خود را برای استفاده از این برنامه ها در آینده حفظ کنند. همچنین در صورت شرکت در همایش‌ها یا دوره‌های آموزشی معتبر بین‌المللی به صورت مجازی، که به تایید گروه و دانشکده مربوطه برسد، هزینه ثبت نام در این برنامه ها مطابق شیوه نامه های مربوطه پرداخت خواهد شد. 

ب) برگزاری همایش‌ها، کارگاه‌ها و دوره‌های تدریس با حضور استادان برجسته بین‌المللی در ترم جاری به صورت آنلاین انجام خواهد شد. مایه سپاسگزاری خواهد بود اگر اعضای محترم هیات علمی با ارائه ابتکارهای نوین، راه‌های تعامل و همکاری با متخصصان و دانشمندان رشته‌های گوناگون را با استفاده از تکنولوژی‌های نوین فراهم آورند.

تشویق دانشجویان به بهره‌گیری از استادان مشاور یا راهنما از دیگر کشورها نیز می تواند زمینه افزایش تولیدات علمی مشترک بین‌المللی را فراهم آورد. گواهینامه برگزاری کارگاه از سوی معاونت پژوهشی و گواهی تدریس در کلاس درس از سوی معاونت آموزشی به استادان خارجی مهمان در هر یک از این برنامه‌ها تقدیم خواهد شد. همچنین اعضای هیات علمی برگزارکننده این برنامه‌ها می توانند از امتیازات مربوطه در دریافت پژوهانه و تکمیل فرم‌های ترفیع و ارتقا بهره مند شوند. تشکیل کلاس‌های‌ آنلاین در اغلب دانشگاه های جهان همچنین این فرصت را فراهم کرده است تا استادان ایرانی نیز به صورت آنلاین به تدریس دروس گوناگون و یا ایراد سخنرانی یا برگزاری کارگاه در دانشگاه ها و موسسات علمی در دیگر کشورها بپردازند.

پ) انجام پژوهش‌های مشترک بین‌المللی هم اکنون مهمترین اولویت برنامه های بین المللی دانشگاه است و بودجه اختصاص یافته به فعالیت‌های بین‌المللی دانشگاه در سال ۱۳۹۹ بیش از همه پشتیبان انجام همکاری با نهادها و سازمان های بین المللی و یا نگارش پژوهش‌های مشترک با اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های گوناگون جهان و انتشار این پژوهش ها در قالب کتاب و مقاله است.

فهرست دانشگاه‌های طرف تفاهم برای انجام پژوهش‌های مشترک در صفحه مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی در سایت دانشگاه تقدیم شده است. روال ارایه طرحنامه‌های انجام پژوهش مشترک، مطابق شیوه نامه پژوهش‌های مشترک بین المللی است. همچنین با توجه به برگزاری بیش از 10 کارگاه آموزشی برای آشنایی با فرصت های پژوهشی در قالب برنامه های علمی اتحادیه اروپایی، از اساتید محترم دعوت می شود تا نسبت به نگارش و تکمیل طرحنامه های خود برای ثبت نام در این برنامه ها در سال ۲۰۲۱ از هم اکنون اقدام نمایند. 

همچنین، مشارکت در کلان پروژه های بین المللی برای حل مشکلات جهان امروز و ارایه راهکارهایی از سوی استادان بزرگترین دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی در ایران، می‌تواند از ارزش علمی و انسانی چشمگیری برخوردار باشد.

ت) نظر به اهمیت به روزرسانی کارنامه علمی اعضای محترم هیات علمی در سایت دانشگاه و استفاده از آن در معرفی خود در برنامه‌های علمی بین المللی، پیشنهاد می‌شود استادان محترم نسبت به تکمیل رزومه علمی خود به دو زبان فارسی و انگلیسی در سامانه پژوهشی دانشگاه اقدام نمایند.»

انتهای پیام

نظر شما