به گزارش قدس آنلاين، تونی اولویورا پس از پیروزی تیمش برابر پرسپولیس تهران اظهار کرد: امروز بازی مهم و جدی را پیش رو داشتیم و خوشحالم که در این بازی سخت پیروز شدیم. ما می دانستیم که اگر حواسمان را جمع و هوشمندانه بازی کنیم می توانیم پیروز از زمین خارج شویم.
وی افزود: ما در طول نود دقیقه فرصت های زیادی روی دروازه حریف خلق کردیم ولی در اواخر بازی بازیکنان پرسپولیس روی به بازی مستقیم آوردند با این حال ما هم در این زمینه خوب عمل کردیم. به اعتقادم امروز بازی یک راز مهم داشت و آن هم این که نباید وقتی مقابل تیم هایی چون پرسپولیس بازی می کنیم، حساس شویم و در اثر برخوردها با داور بحث کنیم. شاید امروز این اتفاق باعث می شد که تمرکز تیم به هم بخورد.
او در ادامه تاکید کرد: وضعیت ما خوب است. برای ساختن یک تیم از پایه یک هفته زمان کم است. برای ساختن یک تیم باید کار و تمرین کرد. من فقط 22 روز است که سرمربی تیم تراکتور شده ام و در این مدت فقط 14 جلسه تمرینی را برگزار کردیم. به اعتقاد من هنوز کامل نشده ایم اما در مسیر خوب شدن پیش می رویم. فعلا باید فقط کار و کار و کار را در پیش بگیریم.
او در ادامه در مورد هواداران تراکتورسازی گفت: من این پیروزی را به بازیکنانم و همانطور به هواداران تبریک می گویم حمایت آنها به پیروزی ما خیلی کمک کرد.