به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، رقابتهای هفته 22 لیگ برتر فوتبال کشور، عصر امروز با سه دیدار پیگیری شد که نماینده خوزستان در آخرین دیدار این هفته در برابر پیکان تهران به میدان رفت و در نهایت این مسابقه با نتیجه بدون گل مساوی خاتمه یافت.
قضاوت این دیدار را شاهین حاج بابایی بر عهده داشت و آقایان ایوب غلامزاده و محمد راهی وی را در امر داوری یاری کردند، رضا کرمانشاهی نیز به عنوان داور چهارم این دیدار در کنار مستطیل سبز حضور داشت.
حاج بابایی در این دیدار کم برخورد و پر افت خیز، دو بار دست به جیب شد که طی آن اسماعیل شریفات را از فولاد خوزستان و جی لوید ساموئل را از پیکان تهران به کارت زرد خود جریمه کرد.
شاگردان دراگان اسکوچیچ، با کسب این تساوی و با توجه برد تیمهای نفت، استقلال و تراکتورسازی، همچنین با وجود باخت سپاهان در رده پنجم جدول رده بندی مسابقات لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور باقی ماندند.
فولادیها در حالی امروز به مصاف پیکان رفته بودند که چهارشنبه گذشته در ازبکستان، میزبان خود لوکوموتیو تاشکند را در چارچوب دومین روز از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با حساب یک بر یک متوقف کرده بودند.
قرمز پوشان اهوازی در ادامه رقابتهای آسیایی خود سهشنبه هفته آینده در اهواز یک دیدار سخت را با تیم الهلال عربستان برگزار خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، فولاد خوزستان پنجشنبه هفته جاری در چارچوب هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال کشور در تبریز به مصاف گسترش فولاد این شهر خواهد رفت.
انتهای پیام/72013/گ20/پو3002
∎