شناسهٔ خبر: 4007971 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال

تساوی تراکتورسازی و پرسپولیس در روز درگیری‌های وسط میدان

دیدار تیم‌های تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس در پایان نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس از ساعت 16:30 دقیقه در حالی در ورزشگاه یادگار امام شهر تبریز آغاز شد که پرسپولیسی‌ها با لباس‌هاس سفید و تراکتورسازان هم با لباس‌های قرمز پای به این میدان گذاشتند.

اولین موقعیت جدی این بازی در دقیقه 8 برای تراکتورسازی از دست رفت. در این دقیقه ضربه سر ادینهو از بالای دروازه سوشا مکانی با اختلاف نسبتا زیادی به اوت رفت.

در دقیقه 10 هم ضربه سر ژوزه تادو مهاجم برزیلی پرسپولیس روی دروازه تیم تراکتورسازی خطر ساز شد که این توپ را بازیکنان تراکتورسازی برگشت دادند.

در دقیقه 12 ضربه محکم ادینهوی برزیلی از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.

در دقیقه 15 هم بازیکنان پرسپولیس موقعیت بسیار خوبی را از دست دادند. حرکت امید عالیشاه در محوطه جریمه تیم تراکتورسازی با پاس رو به بیرون این بازیکن برای گابریل همراه شد اما ضربه کم دقت این بازیکن برزیلی با اختلاف از بالای دروازه تراکتورسازی به بیرون رفت.

در دقیقه 24 ضربه ادینهو باز هم از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت تا آه از نهاد هواداران تراکتورسازی بلند شود.

در دقیقه 26 با اشتباه اومانیا مدافع تیم فوتبال پرسپولیس ادینهو مهاجم برزیلی تراکتورسازی صاحب موقعیت بسیار خوبی شد اما پیش از آن جهانبازی داور بازی با دمیدن در سوت خود خطای بازیکن تراکتورسازی را گرفت که این تصمیم به مذاق تراکتورسازان خوش نیامد.

در دقیقه 27 ضربه عالی فرشاد احمدزاده با عملکرد خوب سوشا مکانی به کرنر فرستاده شد که بازیکنان پرسپولیس این ضربه کرنر را دفع کردند. این موقعیت باعث ضد حمله‌ای برای پرسپولیسی‌ها شد که حامد لک دروازه‌بان تیم تراکتورسازی با خروج به موقع مانع از فروپاشی دروازه‌اش شد.

در دقیقه 33 ضربه ایستگاهی ادینهو را سوشا مکانی با عملکردی دیدنی به کرنر فرستاد. این ضربه ایستگاهی به دلیل خطای اومانیا روی ادینهو به دست آمد.

در دقیقه 34 درگیری مختصری میان ژوزه تادو و آندرانیک تیموریان رخ داد که این موضوع با دخالت سایر بازیکنان و داور ختم به خیر شد.

در دقیقه 38 گابریل به دلیل تنه‌ای که به بازیکن تیم تراکتورسازی زد توسط داور با کارت زرد روبرو شد.

ضربه مهرداد کفشگری که از ضربه بلوکه شده محمد نوری به دست آورده بود با اختلاف بسیار زیادی از روی دروازه تراکتورسازی در دقیقه 40 به بیرون رفت.

این دیدار در پایان نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان رسید تا دو تیم بعد از 15 دقیقه استراحت در نیمه دوم به مصاف هم بروند.

انتهای پیام/ی