شناسهٔ خبر: 40003473 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

نگرانی اسرائیل از تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه این رژیم

یک روزنامه اسرائیلی از نگرانی اسرائیل درباره تحریم‌های اتحادیه اروپا در صورت الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری به فلسطین اشغالی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایکنا؛ به نقل از خبرگزاری « آناتولی»، روزنامه «یسرائیل هیوم» در وب سایت خود نوشت: «ژوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که به مواضع تند و سرسختانه علیه رژیم صهیونیستی مشهور است، درحال انجام مذاکراتی برای اعمال تحریم علیه تل‌آویو است تا به محض اینکه اسرائیل براساس طرح معامله قرن، بر بخش هایی از کرانه باختری تسلط یابد، آن تحریم‌ها به اجرا درآید.
 
این روزنامه می‌افزاید: اسرائیل نگران لغو توافق‌نامه همکاری تجاری بین این رژیم و اتحادیه اروپا است و در صورتی که این لغو صورت گیرد، خسارت‌های اقتصادی قابل توجهی به تل‌آویو وارد خواهد آمد.
 
یسرائیل هیوم در ادامه نوشت: از دیگر مجازات‌های اتحادیه اروپا علیه اسرائیل ممکن است خارج کردن آن از برنامه چشم انداز علمی ۲۰۲۷ باشد که مؤسسات علمی و فنی اسرائیل میلیون‌ها دلار در آن سرمایه گذاری کرده‌اند.
 
با وجود این نگرانی‌ها، این روزنامه اعلام کرد که کشورهای اروپایی همسو با اسرائیل، از جمله جمهوری چک، مجارستان، رومانی و بلغارستان تلاش خواهند کرد که موانعی بر سر راه تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه تل‌آویو ایجاد کنند.
 
در همین راستا، این روزنامه بیان كرد كه قانون اساسی اتحادیه اروپا اجازه تصمیم‌گیری درباره مسائل سیاست خارجی را جز با موافقت همه اعضا نمی‌دهد.
 
 بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نظر دارد طرحی را در اوایل ماه ژوئیه ۲۰۲۰ برای الحاق دره اردن و شهرک‌های صهیونیست‌نشین به کرانه باختری ارائه دهد.
 
بر اساس برآورد فلسطینی‌ها، در صورت این الحاق، بیش از 30 درصد از مساحت کرانه باختری به دست اسرائیل خواهد افتاد.
 
 دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریكا در اواخر ژانویه گذشته در یک كنفرانس مطبوعاتی در واشنگتن  از طرح «معامله قرن» رونمایی كرد.
 
این طرح که از سوی تشکیلات خودگردان فلسطین و همه گروه‌های مقاومت رد شد، شامل ایجاد کشور فلسطین در قالب مجمع الجزایری است که به وسیله پل‌ها و تونل‌هایی به سرزمین‌های اشغالی متصل می‌شوند و قدس به عنوان پایتخت اسرائیل معرفی می‌شود.
انتهای پیام