به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، عفت ایرانی جم در جمع خبرنگاران در خصوص انجام پلاسما درمانی در بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل برای بیماران مبتلا به کرونا اظهار کرد: برای اولین بار در استان اردبیل از هفته گذشته پلاسما درمانی بیماران مبتلا به کرونا آغاز شده که این روش درمانی بسیار موفق بوده و بیماران در حال بهبود و ترخیص هستند.
وی افزود: این روش درمانی در چند استان کشور در حال انجام بوده و نتایج موفقیت آمیز و امیدوار کننده و اثرات امید بخشی حاصل شده و این روش درمانی مورد تأیید مراجع علمی کشور قرار دارد.
فوق تخصص خون و انکولوژی در زمینه پلاسما درمانی در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل تصریح کرد: پلاسما درمانی یعنی تزریق بخشی از خون بیمار بهبود یافته قطعی از بیماری ویروسی کرونا که سیستم ایمنی بدن او توانسته بیماری را مهار کند.
ایرانی جم بیان داشت: بیمارانی که مبتلا به کرونا هستند در اوایل شروع بیماری سیستم ایمنی بدنشان فعال نشده و توانایی مبارزه با کرونا را ندارند و با استفاده از پلاسما درمانی، بهبود بیمار و کاهش مرگ و میر افزایش مییابد.
وی اظهار داشت: اهدای پلاسما باید حداقل پس از ۲۸ روز از شروع بیماری کرونا صورت بگیرد و پس از بهبودی کامل بیمار و انجام تستهای تخصصی در انتقال خون، فرد بهبود یافته اقدام به اهدای پلاسما خون میکند.
فوق تخصص خون و انکولوژی ادامه داد: درمان بیماران مبتلا به کرونا با پلاسمای بهبود یافتگان، از پیشرفت بیماری ممانعت کرده و نیاز به بستری در بخشهای مراقبتهای ویژه و استفاده از دستگاه تنفس مصنوعی را به طور چشمگیری کاهش میدهد.
وی بیان داشت: جهت بهرهمندی تعداد بیشتری از بیماران مبتلا به کرونا از این روش درمانی، افرادی که بعد از ابتلا به بیماری کرونا، سلامت خود را به دست آوردهاند به شکرانه این نعمت الهی و بازگشت به آغوش خانواده میتوانند با اهداء بخشی از خون خود در محل سازمان انتقال خون اردبیل به یاری دیگر بیماران نیازمند و بدحال بستری در مراکز درمانی بشتابند.
انتهای پیام/3463/120