شناسهٔ خبر: 39981606 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

آخرین آمار مبتلا به کرونا در اصفهان/ 87 مورد جدید مبتلا به کرونا شناسایی شدند

اکنون درمجموع تعداد ۴۹۲ نفر از بیماران کووید ۱۹ را در بیمارستان‌ها های استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بید گل تحت مراقبت و دریافت خدمات داریم و متأسفانه از این تعداد ۱۴۱ نفر به نسبت وضعیت جسمی وخیم‌تری را دارند و این تعداد بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان؛ آرش نجیمی با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلایان به ویروس کرونا در طی ۲۴ ساعت گذشته، اظهار کرد: تعداد ۸۷ مورد بیمار جدید از افراد مشکوک به کرونا ویروس به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل با علائم بالینی در بیمارستان‌ها بستری شدند.

وی با بیان اینکه در همین زمان خوشبختانه تعداد ۶۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که در مراکز درمانی و بیمارستان ۲۲ شهرستان استان تحت مراقبت بودند با بهتر شدن وضعیت عمومی بیماری ترخیص شدند و باید دوره قرنطینه را در منزل تا بهبودی کامل طی کنند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، تصریح کرد: اکنون درمجموع تعداد ۴۹۲ نفر از بیماران کووید ۱۹ را در بیمارستان‌ها های استان اصفهان به جز شهرستان‌های کاشان و آران و بید گل تحت مراقبت و دریافت خدمات داریم و متأسفانه از این تعداد ۱۴۱ نفر به نسبت وضعیت جسمی وخیم‌تری را دارند و این تعداد بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه نگهداری می‌شوند.

نجیمی اظهار کرد: امیدوارم با با همیاری همه شهروندان هر روز شاهد کاهش موارد ابتلاء و مرتفع شدن بیماری کووید ۱۹ در استان اصفهان باشیم و ضروری است همشهریان ترددهای غیر ضروری خودداری کنند و با رعایت مواردی بهداشتی بتوانیم از این شرایط بحرانی خارج شویم.

 

بیشتر بخوانید: