شناسهٔ خبر: 39918021 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نوزدهم اردیبهشت و آخرین اخبار کرونا در استان ها

استان ها - ایرنا - اجرای طرح‌های فاصله گذاری اجتماعی و غربالگری در کشور تا حدود زیادی جلوی شیوع بیماری کرونا را گرفت اما بطور قطع در سایه رعایت نکات بهداشتی ، در خانه ماندن و جلوگیری از تردد غیر ضروری در شهر است که بازگشت به جریان عادی زندگی را امکان پذیر خواهد کرد .

صاحب‌خبر -

با ادامه شیوع ویروس کرونا در اکثر کشورها ، مقررات و رهنمودهای فاصله‌گیری در اجتماع همچنان ادامه دارد و مردم برای جلوگیری از گسترش کووید 19 ، یا در خانه می مانند یا به شدت مقررات فاصله‌گیری اجتماعی و بهداشت شخصی را رعایت می‌کنند. 

توجه به توصیه های متخصصان و پزشکان، اتخاذ روش های پیشگیرانه، رعایت نکات بهداشتی، دوری از اضطراب ، حداقل رساندن تماس ها و ارتباطات و پیگیری اخبار از منابع رسمی و موثق از مهمترین اقداماتی است که هر فرد می تواند برای مقابله با این ویروس انجام دهد.

آخرین آمارهای وزارت بهداشت و درمان در چند روز اخیر از روند نزولی بیماری کرونا در کشور حکایت دارد، اما با وجود این مسئولان به هیچ عنوان آن را به معنای عادی‌سازی شرایط نمی‌دانند و همچنان بر تداوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، پرهیز از اجتماعات غیرضروری و رعایت اصول بهداشتی در جامعه تاکید دارند.

کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹»  اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

مراکز استانی و دفاتر ایرنا در شهرستان ها نیز در این مدت تلاش کرده اند تا جدیدترین و موثق ترین اخبار با موضوعیت کرونا را منتشر کنند و شهروندان را در جریان آخرین اطلاعات بدست آمده در این زمینه قرار دهند .

بخشی از اخبار و گزارشهای مراکز استانی مخابره شده در سایت خبرگزاری ایرنا با محوریت کرونا در ذیل می آید.

معاون وزیر بهداشت: تمهیداتی برای آیین شب‌های قدر با کمترین آسیب اعلام می‌شود

ظرفیت تشخیص کرونا در آزمایشگاه دزفول به ۱۲۰ نمونه افزایش یافت

بیشترین آمار بهبودیافتگان کرونا در همدان مربوط به تویسرکان است

روند کاهش مبتلایان به کرونا در قزوین به صفر نزدیک می‌شود

چگونه با فرد مبتلا به کرونا زندگی کنیم؟

کرونا موجب بیکاری هزار نفر از کارکنان آموزشگاه‌های آزاد استان مرکزی شد

معاون وزیر بهداشت: بیمارستان‌ها با اختصاص بخش کرونا به روال عادی بازگردند

ضدعفونی مصلای گتوند برای مقابله با کرونا

ساختمان ویژه بیماران کرونایی در سمنان ایجاد می‌شود

کارکنان مراکز درگیر با کرونا اصول حفاظتی را رعایت کنند

تداوم اقدامات پیشگیرانه کرونا در اردوگاه پناهندگان افغانستانی گتوند

زلزله پروتکل‌های کرونا را در لرستان شکست

کارشناس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: کرونا هنوز در جامعه وجود دارد

فیلم: توصیه به بهبودیافتگان ویروس کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: همکار کرونا در قربانی کردن افراد نباشیم

تازه‌ترین آمار مبتلایان به کرونا در کشور

جان باختگان کرونا در کشور به ۶۵۴۱ نفر رسید

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۱۰۴۶۹۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۵۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۶۵۴۱ نفر رسید.

کیانوش جهانپور درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز  -۱۹ اردیبهشت‌ماه- و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۵۵۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۱۰۴۶۹۱ نفر رسید.

 رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۵ بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۵۴۱ نفر رسید.

جهانپور گفت: خوشبختانه تاکنون ۸۳۸۳۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده‌اند. همچنین ۲۷۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی اظهار کرد: تاکنون ۵۵۸ هزار و ۸۹۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت بیان کرد: بیماریابی کرونا در کشور روز به روز در حال فعال‌تر شدن است. اگر امروز ۱۵۵۶ مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا شناسایی شده، دو سوم آن مربوط به موارد سرپایی و افراد در تماس نزدیک با بیماران بود. موارد شناسایی شده جدید بیشتر از گذشته بوده و حتی افراد بدون علامت نیز امکان شناسایی و تست پیدا کردند.

نظر شما