به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، آخرین آمار و ارقام منتشرشده نشان میدهد تاکنون 3 میلیون 822 هزار و 240 نفر از مردم سراسر جهان به ویروس کرونا آلوده شدهاند و از آن میان ۲۶۵ هزار و 116 نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
بیشتر بخوانید:
شمار مبتلایان به کرونا در پنتاگون از مرز ۷ هزار نفر گذشت
آمریکا
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا شب گذشته مدعی شد تبعات ناشی از شیوع کرونا در این کشور از حمله به «پرل هاربر» در جنگ جهانی دوم یا حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ بدتر بوده است.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا
حمله ژاپن به پایگاه دریایی آمریکا در منطقه پرل هاربر در هفتم دسامبر ۱۹۴۱ میلادی آمریکا را وارد معرکه جنگ جهانی دوم کرد. همچنین در حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به برجهای دوقلوی تجارت جهانی با هواپیماهایی که ادعا میشود ربوده شده بودند، حدود ۳ هزار نفر جان باختند. آمریکا به بهانه این حادثه به افغانستان و عراق حمله کرد.
رئیسجمهور آمریکا یک روز بعد از آنکه اعلام کرد کارگروه ویروس کرونا منحل خواهد شد، حالا میگوید وظایف این گروه بر بازگشایی اقتصاد متمرکز خواهد بود. وی تأکید کرد: این گروه تا آینده نامعلوم به کار خود ادامه خواهد داد و بر بازگشایی کشور تمرکز خواهد کرد.
میزان آمار روزانه ابتلا در آمریکا هماکنون بیش از ۲۰ هزار نفر و آمار مرگ روزانه از یکهزار نفر بالاتر است. مقامهای بهداشتی آمریکا اخطار دادهاند بیماری ممکن است با بازگشایی کسب و کارها، بیش از پیش شیوع پیدا کند.
«آندرو کومو»، فرماندار نیویورک روز گذشته گفت: همزمان با انتشار اطلاعات جدید، تلفات ناشی از ویروس کرونا ممکن است از آنچه پیشتر گزارش شده بود، بدتر باشد.
وی افزود: آمارهای روزانه مربوط به کرونا ازجمله آمارهای مربوط به فوتشدگان این بیماری احتمالاً بالاتر از آن چیزی خواهد بود که گزارش شده است، زیرا مرگ مبتلایانی که در منزل بر اثر «کووید-۱۹» جان باختهاند، به صورت کامل ثبت نشده است.
کومو در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: بیشتر کسانی که در ایالت نیویورک به دلیل ابتلا به کووید-۱۹ بستری شدهاند، کسانی بودند که در خانه مانده و از منزل خارج نشده بودند. این موضوع شوکآور است.
آندرو کومو، فرماندار نیویورک
او گفت: این تعجبآور است. بیشتر آدمها داخل منزل بودهاند. ما فکر میکردیم آنها از وسایل حملونقل عمومی استفاده کردهاند، اما اینطور نبود چون آنها در منزل بودند.
فرماندار نیویورک در بخش دیگری از سخنانش به گزارشها درباره پیدایش ویروس کرونا در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی، زودتر از آنچه پیشتر تصور میشد، پرداخت و گفت: الان میگویند که ویروس ممکن است در ماههای فوریه و مارس ظاهر نشده باشد. این ویروس ممکن است اواخر سال گذشته ظاهر شده باشد.
تاکنون ابتلای 1 میلیون و 263 هزار و 224 نفر در آمریکا تأیید شده است و بیش از 74 هزار نفر نیز بر اثر عوارض ابتلا به این ویروس درگذشتهاند.
در برزیل روز گذشته (چهارشنبه) ۶۱۵ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند. تعداد جانباختگان در برزیل از مرز ۸ هزار و ۵۰۰ نفر گذشته و شمار مبتلایان حدود ۱۲۶ هزار نفر برآیند میشود.
وزیر بهداشت این کشور گفته دولت باید در برخی شهرها محدودیتهای اجتماعی شدیدی در نظر بگیرد.
اروپا
در حالی که پیشتر گفته شده بود در ماه ژانویه ۲۰۲۰ (بهمن ۱۳۹۸) نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در فرانسه ثبت شده، مدیر بخش احیای بیمارستانهای «آویسن» و «ژان وردیه» در پاریس خبر داد تاریخ نخستین مورد ابتلا به کرونا ۲۷ دسامبر ۲۰۱۹ (ششم دی ماه ۱۳۹۸) بوده است.
دکتر «ایوس کوهن»، مدیر بخش احیا در بیمارستانهای «آویسن» و «ژان وردیه» در حومه پاریس تأکید کرد با انجام آزمایش بر روی فردی که در تاریخ ششم دی ماه سال گذشته بیماری او ذاتالریه تشخیص داده شد، مشخص شد بیماری او کووید-۱۹ بوده است.
تاکنون در فرانسه 174 هزار و 191 نفر به کرونا مبتلا و 25 هزار و 809 نفر دیگر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری درگذشتند.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان مدعی شد کشورش در فاز نخست کنترل کرونا به اهدافش رسید و به همین علت اکنون کسبوکارها و حتی لیگ برتر فوتبال این کشور (بوندسلیگا) میتوانند فعالیتهای خود را از سر بگیرند.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان
وی ادعا کرد کشورش توانست در مهار همهگیری ویروس کرونا موفق شود و به همین علت مدارس برای ترم تابستانی به تدریج باز خواهند شد.
این ادعا درحالی است که آمار افراد مبتلا به کرونا در این کشور با افزایش یکهزار و ۲۸۴ نفری به 168 هزار و 162 نفر افزایش یافت.
همچنین آمار و ارقام مؤسسه رابرت کخ نشان میدهد در ۲۴ ساعت گذشته مجموع قربانیان کرونا در آلمان با افزایش ۱۲۳ مورد به 7 هزار و 275 نفر رسیده است.
آمار منتشر شده حاکی است تعداد مبتلایان به کرونا در آلمان در مقایسه با روز گذشته افزایش داشته و این کشور همچنان بعد از آمریکا، اسپانیا، ایتالیا، انگلیس و فرانسه در رده ششم کشورهای جهان با بیشترین آمار مبتلایان به کرونا قرار گرفته است.
«رابرت جنرک»، عضو کابینه دولت انگلیس گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴۹ نفر از مبتلایان به کرونا در این کشور جان باختهاند.
مجموع جانباختگان بر اثر ابتلا به ویروس کووید-۱۹ در انگلیس به ۳۰ هزار و ۷۶ مورد رسیده است.
ولادیمیر پوتین، رئیسجمهور روسیه روز چهارشنبه در سخنانی با مردم کشورش در زمینه اقدامات انجام شده در کنترل و مهار کرونا اعلام کرد «میخائیل میشوستین»، نخستوزیر این کشور بهبود یافته است.
وی در نشستی با مسئولان اجرایی در زمینه مقابله با ویروس کرونا یادآور شد که بررسی اقدامات لازم برای برداشتن محدودیتهای اعمال شده در شرایط گسترش این بیماری انجام شود و این اقدامات باید تدریجی و بسیار دقیق باشند.
از سوی دیگر «اولگا لیوبیموا»، وزیر فرهنگ روسیه سومین مقام کابینه دولت پوتین است که بعد از «ولادیمیر یاکوشف»، وزیر ساختوساز و نخستوزیر روسیه به کرونا مبتلا میشود.
غرب آسیا
فخرالدین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه درباره آمار ابتلا به ویروس کرونا در این کشور گفت: «در 24 ساعت اخیر 64 نفر جان خود را از دست داده و 2 هزار و 253 مبتلای جدید نیز شناسایی شده است. به این ترتیب آمار قربانیان به 3 هزار و 584 نفر و آمار مبتلایان به این ویروس به 131 هزار و 744 نفر افزایش یافته است.
سازمان جهانی بهداشت چهارشنبهشب پیشبینی کرد بیماری کووید-19 در سرتاسر یمن شیوع پیدا کند. این سازمان در گزارشی اعلام کرد که معتقد است ویروس کرونا در سطح وسیعی از گستره جامعه یمن شیوع و شمار زیادی از مردم این کشور را مبتلا کند.
سازمان جهانی بهداشت پیشتر در زمینه کشورهای فقیر و ناتوانی آنها در مقابله با شیوع کرونا هشدار داده و گفته بود این موضوع میتواند فاجعه بیافریند.
روز گذشته دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعا) اعلام کرد نخستین مورد کرونا در این شهر را ثبت کرده است. ثبت این مورد دقیقاً بعد از گذشت یک ماه بعد از ثبت نخستین مورد ابتلا به کرونا در جنوب شرقی یمن رخ داده است.
آسیا
یک روز پس از آنکه «بینگ لیو»، استادیار چینی دانشگاه پیتسبورگ آمریکا که بر روی منشأ ویروس کرونا کار میکرد، به قتل رسید، بحث گستردهای درباره علت این قتل درگرفته است.
لیو در حالی به قتل رسید که همکارانش میگفتند قرار بود یافتههای مهمی را در ارتباط با تحقیقاتش بر روی منشأ ویروس کرونا منتشر کند.
طبق اعلام رسمی در کشورهای چین، کره جنوبی و ژاپن شمار مبتلایان روزانه ویروس «کووید-۱۹» از نزولی بودن سیر این بیماری حکایت دارد. کمیسیون بهداشت ملی چین اعلام کرد در 24 ساعت گذشته فقط دو مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
طبق آمار اعلامی جدید، در همین بازه زمانی هیچ مورد فوتی در چین ثبت نشده است.
به این ترتیب تعداد کل مبتلایان به این ویروس در چین به ۸۲ هزار و 885 نفر رسید و تعداد قربانیان آن نیز در رقم ۴ هزار و 663 نفر باقی ماند.
در کره جنوبی روند کاهش تعداد مبتلایان روزانه به این بیماری ادامه دارد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری کره جنوبی گزارش کرد در 24 ساعت گذشته چهار مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است.
همچنین از روز گذشته تاکنون فقط یک نفر به تعداد قربانیان کرونا در کره جنوبی افزوده شد. به این ترتیب تعداد کل مبتلایان در کره جنوبی به ۱۰ هزار و 810 نفر و تعداد کل فوتیهای آن نیز به ۲۵۶ نفر رسید.
وزارت بهداشت ژاپن نیز اعلام کرد که جواب آزمایش ابتلای ۱۵ هزار و 253 نفر به ویروس کرونا مثبت است. تعداد کل جانباختگان بر اثر این بیماری نیز ۵۵۶ نفر است.
اقیانوسیه
محققان استرالیایی تخمین زدهاند شمار خودکشیها در این کشور به دلیل ابتلا به کرونا ممکن است تا 50 درصد افزایش یابد. سالانه در این کشور ۳ هزار نفر خودکشی میکنند.
این مدلسازی هشدار داده است جوانان یکسوم کسانی را تشکیل میدهند که احتمالاً به خاطر بحران ناشی از کرونا به آمار خودکشی سالانه استرالیا اضافه خواهند شد.
دولت تعهد کرد که ۲۶۰ میلیون پوند اضافی برای خدمات بهداشت روان اختصاص دهد.
انتهای پیام/4033/پ
نظر شما