شناسهٔ خبر: 3977043 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

محور زاهدان - بم بازگشایی شد

زاهدان- ایرنا- مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: محور ارتباطی زاهدان - بم که بر اثر وزش باد شدید همراه با گرد و غبار مسدود شده بود، بازگشایی شد.

صاحب‌خبر -

رضا اربابی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این محور شب گذشته از ساعت 20 و 30 دقیقه تا 22 و 30 دقیقه به مدت دو ساعت بر اثر وزش باد شدید همراه با گرد و غبار با سرعت بیش از 75 کیلومتر بر ساعت که شعاع دید را در این مسیر به کمتر از 150 متر رساند، مسدود شد.

وی اظهار داشت: با بهتر شدن وضعیت دید افقی بعد از دو ساعت، امکان تردد وسائط نقلیه در این محور فراهم شد.

وی گفت: با توجه به تداوم توفان در استان تمام گروههای پلیس، راهداری، هلال احمر و اورژانس در حالت آماده باش بسر می برند.

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان سرعت وزش باد در شب گذشته برای منطقه سیستان را 100 کیلومتر بر ساعت همراه با دید 900 متر عنوان کرد و گفت: وزش باد نسبتا شدید همراه با گرد و خاک برای منطقه سیستان تا اواخر امروز ادامه دارد.

رضا آزادمنش افزود: برای نواحی جنوبی و مرکزی استان نیز وزش باد همراه با گرد و خاک را تا اواخر امروز خواهیم داشت.

وی ادامه داد: شعاع فعلی دید با توجه به شدت گرد و غبار حاکم بر نواحی جنوبی استان در شهرستان های سراوان هزار متر، چابهار دو هزار متر، نیکشهر سه هزار متر و راسک چهار هزار متر است.

استان سیستان و بلوچستان به علت بروز خشکسالی 16 ساله و وزش بادهای موسمی 120 روزه که در چند سال اخیر به 180 روز افزایش یافته در سیستان و مونسون در دریای عمان و سواحل چابهار همواره با بادها و توفان های شدید و گرد و غبار بالایی روبروست که بعضا سبب کاهش دید و آلودگی هوا بیشتر از 20 برابر حد استاندارد می شود.

به گزارش ایرنا وزش توفان شدید با سرعت بیش از 100 کیلومتر بر ساعت همراه با گرد و خاک در هفته گذشته به شبکه برق و فضای سبز نواحی مرکز سیستان و بلوچستان بویژه زاهدان خسارات زیادی زد و ارتباط محور زاهدان - کرمان را قطع کرد.

7316/3042/6081