شناسهٔ خبر: 39722841 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

نشان ویژه پنتاگون برای سربازان ضربه مغزی شده توسط سپاه

فارس

پنتاگون اعلام کرده که در حال بررسی طرحی است که به مجروحان ضربه مغزی شده ناشی از حملات موشکی ایران به عین الاسد نشان ویژه اهدا کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) در اقدامی برای جبران آبروی از دست رفته خود بعد از پاسخ موشکی ایران به پایگاه های عین الاسد و اربیل، به مجروحان مغزی حملات موشکی ایران نشان افتخار«پرپل هارت» می‌دهد.

به گزارش شبکه خبری «فاکس نیوز» «جسیکا مکس ول» سخنگوی پنتاگون اعلام کرده که در حال بررسی این مسئله است و طبق مقررات وزارت دفاع و خدمات نظامی در حال رسیدگی به این پرونده است.

به نوشته فاکس نیوز، بسیاری از نظامیان حاضر پایگاه عین الاسد در زمان پاسخ موشکی ایران گفتند که متحمل ترس زیادی شده بودند. «جانت لیلیو» از درجه داران آمریکایی حاضر در این ماجرا در این باره گفت: «البته آماده مرگ نبودم، اما در هر حمله موشکی خودم را برای هر چیزی آماده کرده بودم.»

ببینید:

فیلم/ از سیلی صحرای طبس تا سیلی عین الاسد

یکی از مادران نیروهای حاضر در پایگاه عین الاسد در هنگام حمله موشکی ایران نیز در کامنتی زیر این خبر به نقل از فرزندش نوشت، در آن شب نیروهای حاضر شب بسیاری ترسناکی را سپری کردند. به دنبال حملات موشکی ایران بنابر ادعای منابع آمریکایی،  بیش از ۱۰۰ نظامی  این کشور دچار صدمات مغزی شدند.

«پرپل هارت» نشان افتخاری مزین به نام ریاست جمهوری آمریکاست که به مجروحان و بازماندگان کشته شدگان جنگی اهدا می شود و از زمان «جورج واشنگتن» رئیس جمهور وقت آمریکا مورد استفاده قرار می گیرد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در تاریخ هجدهم دی ماه ۹۸ در پاسخ به ترور سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس در حمله تروریستی آمریکایی‌ها به حومه فرودگاه بغداد، عملیاتی موشکی را علیه پایگاه نظامی ایالات متحده در  عین‌الاسد واقع در استان الانبار عراق انجام داد.

در این عملیات، ۱۳ فروند موشک بالستیک از نوع موشک‌های فاتح-۳۱۳ و قیام به پایگاه «عین‌الاسد» تحت اشغال نظامیان تروریست آمریکایی و دیگر پایگاه آنها در اربیل، مرکز منطقه کردستان عراق شلیک شد به گفته سردار «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران، با دقت به اهداف خود اصابت کرده و تجهیزات نظامی مهم آمریکایی‌ها را نابود کرد.

مسئولان آمریکایی از همان ابتدا سیاست مخفی‌کاری و سانسور اطلاعات درباره تبعات حمله به عین‌الاسد را در پیش گرفتند. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در لحظات اولیه بعد از انتقام موشکی ایران، تلفن همراه خود را در دست گرفته و در صفحه توئیتر خود مدعی شد: «جای نگرانی نیست!»

بعد از آن یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با خبرگزاری «آسوشیتدپرس» مدعی شد که اگر در این حملات کسی هم کشته شده باشد، تعداد کشته‌ها اندک است. مسئولان نظامی و امنیتی آمریکا از جمله «مارک اسپر» وزیر دفاع و «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور در نشست‌های خبری ادعای آسیب ندیدن نظامیان آمریکایی در حمله ایران را تکرار کردند. 

نظر شما