شناسهٔ خبر: 39648805 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

دو رقمی شدن دوباره آمار مبتلایان کرونا در خراسان جنوبی

آمار مبتلایان به کرونا در خراسان جنوبی با شناسایی ۱۹ مورد جدید به ۵۱۴ نفر رسید.

صاحب‌خبر -

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تاکنون از ۲ هزار و ۴۵۲ آزمایش انجام شده، هزار و ۹۳۸ نفر تست شان منفی و ۵۱۴ نفر جواب تست شان مثبت شد.

او افزود: از این تعداد ۴۴۷ بیمار از بیمارستان‌ها ترخیص شدند و ۲۵ نفر در بیمارستان‌ها بستری اند که حال عمومی ۲ نفر از این بیماران وخیم است.

مهدی زاده با اشاره به شناسایی ۱۹ مورد جدید در ۲۴ ساعت گذشته به مبتلایان ویروس کرونا از بین ۱۲۱ آزمایش انجام شده، گفت: از این تعداد ۱۶ نفر از بیرجند و شهرستان‌های فـردوس، درمــیان و سـرایان هر کدام یک نفر هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه در ۲۴ ساعت گذشته فوت جدید در استان نداشتیم، افزود: تعداد فوت شدگان ناشی از ویروس کرونا در خراسان جنوبی همان ۴۲ نفر هستند.

انتهای پیام / ط آ