«کریم زارع» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان با اشاره به افتتاح اولین آشپزخانه طرح اطعام مهدوی، گفت: این طرح برای پخت و توزیع ۵۰۰ هزار وعده غذای گرم به مددجویان و نیازمندان اصفهانی در ماه مبارک رمضان اجرا می شود.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی استان اصفهان اطعام نیازمندان در ماه مبارک رمضان را یکی از برنامه های مهم کمیته امداد اصفهان در طول عمر ۴۰ ساله خود عنوان کرد و گفت: الزاماتی که شیوع ویروس کرونا به وجود آورده باعث تغییراتی در روندهای اجرایی اطعام نیازمندان در ماه مبارک رمضان شده است.
زارع ادامه داد: برپایی ضیافت های بزرگ افطاری با حضور مددجویان، نیکوکاران و خیران، حذف و به جای آن غذای طبخ شده در آشپزخانه های متمرکز و تحت نظارت بهداشت، درب منازل مددجویان و جامعه تحت حمایت با رعایت همه جوانب و حفظ شان و عزت نفس آنها توزیع خواهد شد.
وی اجرای طرح اطعام مهدوی را منحصر به شهر اصفهان ندانست و گفت: همه دفاتر کمیته امداد در شهرستان های استان اقدام به راه اندازی حداقل یک آشپزخانه خواهند کرد و با همکاری خیران، نیکوکاران، نیروهای جهادی و فعالان عرصه خیر و احسان در شب های ماه مبارک رمضان اقدام به توزیع غذای گرم به مددجویان منطقه خود خواهند کرد.
زارع با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته حداقل ۳۷ آشپزخانه در سراسر استان فعال می شود، گفت: کلیه مراحل آماده سازی، طبخ، بسته بندی و توزیع غذای گرم در این طرح بزرگ با نظارت کارشناسان ادارات بهداشت سراسر استان انجام می شود و هماهنگی های لازم در این زمینه با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی صورت گرفته است.
سرپرست کمیته امداد اصفهان با تاکید بر اینکه تامین مواد اولیه و سایر هزینه های پخت و توزیع غذا در طرح اطعام مهدوی با همکاری خیران و نیکوکاران صورت می گیرد، گفت: سابقه و شهرت مردم استان اصفهان در نیکوکاری، همدلی و همیاری، نوید دهنده ماه پر خیر و برکتی برای جامعه هدف این طرح خواهد بود که شیرینی آن همه تلخی های روزهای سخت کرونایی را خواهد زدود.
پایان پیام/ 126