به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، به دلیل خارج نشدن مردم از خانه و خلوت شدن مراکز اهدای خون منابع ذخیره پلاسما و دیگر فراوردههای خونی در کشورهای مختلف به شدت کاهش یافته از همین رو دولتها و شرکتهای بزرگ فناوری در تلاش هستند تا مردم را به اهدای خون تشویق کنند.
در همین راستا مایکروسافت با طراحی روباتهایی مخصوص سیستمهای رایانهای و به خصوص سیستم عامل ویندوز تمایل کاربران برای اهدا خون را شناسایی کرده و آنها را به سمت مراکز انتقال خون در حوالی محل سکونتشان راهنمایی میکند.
عملکرد روباتهای مایکروسافت به این صورت است که وقتی کاربر در مورد اهدا خون یا فراوردههای خونی مانند پلاسما در اینترنت تحقیق میکند، سوالهایی از او پرسیده شده و اگر شرایط لازم برای اهدا خون را داشته باشد او را به انجام این کار انسان دوستانه تشویق میکنند.
بر اساس آخرین تحقیقات دانشمندان پلاسمای افرادی که به ویروس کووید-19 مبتلا شده و بهبود یافتهاند میتواند به عنوان دارویی موثر برای بیماران کرونایی استفاده شود. این روش درمانی در چند کشور دنیا امتحان شده و روی بدن بسیاری از بیماران نیز نتایج مثبتی را به همراه داشته است.
یکی از مدیران ارشد مایکروسافت گفت: «شرکتهای فناوری باید از هر روشی برای مبارزه با بیماری کرونا استفاده کنند. با توجه به اینکه پلاسمای خون دارویی موثر برای شکست کرونا تشخیص داده شده و بسیاری از بیمارستانها اقدام به پلاسما درمانی میکنند مایکروسافت کاربران را به سمت اهدا این ماده خونی سوق میدهد.»
گروه طراحی روبات اهدای خون مایکروسافت امیدوارند روبات آنها به زودی در شبکههای اجتماعی مختلف نیز پخش شده و کاربران بیشتری را برای نجات همنوعان خود تشویق کنند.
انتهای پیام/4144/
نظر شما