به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، احمد شعبانی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور مشکلات بسیاری برای کاسبان، بازاریان، اصناف و غیره بوجود آمد و در منزل ماندن و تعطیلی بسیاری از مراکز تجاری برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا نگرانی بسیاری را در دل بازاریان ایجاد کرده بود.
فرمانده سپاه سوادکوه شمالی با اشاره به مشکلات پیش آمده برای کسبه و بازاریان، افزود: اجاره بهای دو ماه چهار باب مغازه به میزان حدود ۸۰ میلیون ریال بخشیده شد تا صاحبان مشاغل بتوانند گوشهای از خسارات ناشی از ویروس کرونا را جبران کنند.
شعبانی در پایان یادآور شد:این اهدای اجاره بها ، در قالب رزمایش کمک مومنانه بود که ان شاء الله مرحله دوم این رزمایش در اول ماه رمضان با تهیه بسته حمایتی در اختیارافراد نیازمند قرار میگیرد.
انتهای پیام/