رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در این مراسم هدف راهاندازی آزمایشگاه را علاوه بر شتاب در تشخیص بیماری کرونا، جداسازی و ایزولاسیون افراد مبتلا و پرخطر برای مهار بیماری اعلام و بیان کرد: این آزمایشگاه برابر استانداردهای لازم در محل کلینیک احمدیه با صرف افزون بر ۲۰ میلیارد ریال اعتبار به بهرهبرداری رسید.
سعیدرضا قنبریزاده افزود: با آغاز به کار این آزمایشگاه، اعلام نتایج نمونههای ارسال شده سرعت قابل توجهی خواهد گرفت که این خود عامل بسیار مهمی در تشخیص زودهنگام بیماری کروناست.
وی ادامه داد: پیش از این برای انجام آزمایش بیماری کووید ۱۹، نمونهها به تهران و مشهد ارسال میشد که با تلاش شبانهروزی کارکنان بخش بهداشت و سلامت، توانستیم این تهدید را به فرصت تبدیل نموده و گامی دیگر برای توسعه خدمت به مردم منطقه برداریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت: این آزمایشگاه به صورت کامل تجهیز شده است که علاوه بر بیماری کووید ۱۹، در تشخیص دیگر بیماریهای تنفسی مانند آنفلوآنزا و تب کریمه کنگو نیز کاربرد خواهد داشت.
قنبریزاده افزود: آزمایشگاه تشخیص بیماری کرونا علاوه بر جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه، به مردم جنوب خراسان رضوی و مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربتجام نیز خدمات ارایه میدهد.
بر اساس آخرین آمارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ابتدای شیوع بیماری کرونا در ایران تا دیروز شنبه ۲۳ فروردین ماه ۷۰ هزار و ۲۹ نفر در سطح کشور بطور قطعی به این بیماری مبتلا شدهاند.
همچنین تاکنون ۴۱ هزار و ۹۴۷ نفر از این بیماران بهبود یافته، درمان و از بیمارستان مرخص شدهاند. چهار هزار و ۳۵۷ نفر نیز تاکنون بخاطر ابتلا به بیماری کرونا در ایران جانباختهاند.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه با زیرپوشش داشتن سه شهرستان تربتحیدریه، مهولات و زاوه به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت این سه شهرستان استان خراسان رضوی خدمات میدهد. این دانشگاه ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در مهولات دارد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما