شناسهٔ خبر: 39299080 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

تولید ماسک‌های فیلتردار پیشرفته یونی، به همت جهادگران صنعت دفاعی

متخصصان جوان وزارت دفاع در مقابله با ویروس کرونا موفق شدند اولین بار به فناوری بومی ساخت ماسک‌های پیشرفته با فیلتر‌های یونی و کریستالی دست یابند.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در مراسم رونمایی و افتتاح خط تولید انبوه ماسک‌های فیلتردار پیشرفته یونی با تبریک نیمه شعبان به مردم عزیز ایران و قدردانی از تلاش مدافعان سلامت در مبارزه با ویروس کرونا اظهار داشت: متخصصان جوان وزارت دفاع برای رفع دغدغه مقابله با ویروس کرونا پس از یک دوره تحقیقات پژوهشی و با بهره گیری از علوم و دانش متخصصان داخلی موفق شدند اولین بار به فناوری ساخت ماسک‌های پیشرفته با فیلتر‌های یونی و کریستالی دست یابند.

امیر سرتیپ حاتمی تصریح کرد: این نوع ماسک با تمامی مدل‌های قبلی به لحاظ نوع فیلتر متفاوت بوده و از ویژگی‌های خاصی برخودار است و ضمن جلوگیری قابل توجه از ورود ویروس به محیط تنفسی، با تعبیه فناوری یونی و کریستالی در ساختار فیلتر این ماسک ها، موجب خواهد شد تا استفاده کنندگان، بسیار راحت‌تر بتوانند در مدت زمان طولانی‌تر تنفس کنند و افراد بیماری که دارای مشکلات تنفسی و ریوی هستند به دلیل مواد آغشته یونی به کار رفته در این نوع ماسک‌های فیلتردار، با کم کردن التهابات، از تنفس بسیار راحت‌تر و آسوده تری برخوردار شوند، به گونه‌ای که با نصب این ماسک‌ها برای انجام فعالیت‌های اجتماعی با مشکل مواجه نخواهند شد.

وی با بیان اینکه ماسک‌های موجود در بازار نیاز به شستشو و ضدعفونی مداوم دارند، ابراز داشت: این نوع ماسک‌های مجهز به فیلتر‌های پیشرفته یونی به دلیل جلوگیری قابل توجه از ورود ویروس و قابلیت مقابله با آن، نیاز به شستشو و احیای مجدد در مدت حداقل ۵۰ ساعت استفاده به صورت مستمر را ندارد و قابل بهره برداری طولانی مدت از ماسک خواهد بود.

وزیر دفاع از قیمت پایین این نوع ماسک‌ها و امکان تولید انبوه با سرعت ۱۰۰ هزار ماسک به صورت روزانه خبرداد و گفت: پس از یک ماه تولید این فیلتر پیشرفته، وزارت دفاع توانایی تولید ۵۰۰ هزار ماسک در روز برای رفع نیاز عموم جامعه را دارد.

امیر سرتیپ حاتمی یادآور شد: تولید ماسک‌های پیشرفته با فیلتر‌های یونی و کریستالی برای نخستین بار در کشورمان صورت گرفته است و نمونه خارجی هم ندارد و تمام فناوری بومی آن در اختیار وزارت دفاع است.

وزیر دفاع همچنین تصریح کرد: پس از شیوع این ویروس در کشور، متخصصان صنعت دفاعی نیز در کنار مردم عزیز ایران بودند و با تلاش شبانه روزی در گام نخست موفق شدند کیت تشخیص کرونا، دوربین‌های هوشمند حرارتی تعیین دمای بدن و خطوط تولید انبوه انواع ماسک و مواد ضدعفونی کننده و انواع لباس‌های محافظت فردی و سایر تجهیزات مورد نیاز را تولید کنند و در اختیار حوزه درمان کشور قرار دهند.

امیر سرتیپ حاتمی در پایان با بیان اینکه وزارت دفاع در سال جهش تولید و برای مقابله با این ویروس همواره در کنار مردم است و درد و رنج مردم را از خود می‌داند، تاکید کرد: این قول را به مردم عزیزمان می‌دهیم که دانشمندان وزارت دفاع در کنار پزشکان و پرستاران و کادر درمانی متعهد به صورت شبانه روزی در این عرصه درحال تلاش و فعالیت هستند.
 
<div id="video-display-embed-code_279810" ><script type="text/JavaScript" src="irinn.ir/fa/news/play/embed/771357/279810?width=400&height=300"></script></div>

نظر شما