شناسهٔ خبر: 39198981 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

اجرای طرح «تکنوتز» در دانشگاه تهران

بنیانگذار طرح «تکنوتز» در دانشگاه تهران از فراهم کردن بستر مناسب برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های مهندسی برای استفاده از ظرفیت صنایع دانش‌بنیان در انجام پایان‌نامه‌های دانشجویی در قالب طرح «تکنوتز» خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری دانشجو، گلی گانی، بنیانگذار طرح «تکنوتز» در دانشگاه تهران با بیان اینکه تکنوتز طرحی در جهت حضور دانش بنیان ها برای تغییر وضعیت پایان نامه ها است، گفت: پلفترم تکنوتز که به تازگی راه افتاده است؛ یک واسط بین صنایع دانش بنیان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های مهندسی ایجاد نموده تا در انتخاب موضوع پایان نامه ها، نیاز و تقاضای بازار تکنولوژی را به اطلاع دانشجویان رسانده شود.

وی افزود: بسیاری از اساتید راهنما در انتخاب موضوع پایان نامه، دانشجویان را آزاد می گذارند تا در صنعت جستجو نموده و نیازهای واقعی آن را پیدا کنند؛ اما به دلیل وجود نداشتن اطلاعات و ارتباط و آشنایی با صنایع، این دسته از دانشجویان نیز به صف مقاله نویس های ISI می پیوندند.

گلی کانی بیان کرد: ما در پلتفرم تکنوتز، دانش آموخته های برتر دانشگاه های صنعتی شریف و تهران را گرد هم آورده ایم و شبکه ای تشکیل دادیم که عمده  اعضای آن، از مدیران شرکت های دانش بنیان هستند. این افراد هم نسبت به پژوهش های دانشگاهی، نگاه خوش بینانه تری دارند و هم سالیان طولانی با تقاضای بازار دانش بنیان مواجه گردیده و فرصت های پژوهشی زیادی را می شناسند.

وی افزود: در حال حاضر در شبکه ای که این پلتفرم شکل داده، کارشناسان و مدیرانی از ۲۰ شرکت دانش بنیان در حوزه صنایع برق و مکانیک این آمادگی را دارند که به صورت غیرحضوری و کاملا رایگان اقدام به ارائه مشاوره به دانشجویان کنند. در این بین بعضی از شرکت ها، صرفا به مشورت موضوع پایان نامه اکتفا نکرده و حمایت ها و تسهیلات مالی برای پژوهش های تشریح شده خود در نظر گرفته اند.

بنیانگذار طرح تکنوتز در دانشگاه تهران با اشاره به استقبال خوب دانشجویان از طرح تکنوتز گفت: به دلیل گسترده بودن سطح استقبال دانشجویان از طرح تکنوتز و از طرفی عدم شناسایی اساتید متناسب با تعداد متقاضیان امیدواریم با گسترش این شبکه در دوره های بعدی، بتوانیم در خدمت سایر دانشجویان باشیم.

گلی کانی با اشاره به اینکه مرکز پژوهشی- آموزشی کوثر وابسته به بسیج دانشجویی دانشگاه تهران از حامیان طرح تکنوتز است، بیان کرد: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا و فراغت بیشتر شرکت های دانش بنیان، مشاوره های ارائه شده در قالب طرح تکنوتز به صورت غیرحضوری و کاملا رایگان انجام می‌شود.

نظر شما