شناسهٔ خبر: 39138715 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

ایتالیا قرنطینه عمومی را تا ۳۱ فروردین تمدید کرد

آمار مبتلایان به کرونا در جهان از ۹۰۰ هزار و قربانیان از ۴۴۰۰۰ نفر گذشت

صاحب‌خبر -
تا بعدازظهر چهارشنبه ۱۳ فروردین شمار موارد ابتلا به ویروس جدید کرونا در جهان بر اساس ارقام دانشگاه جانز هاپکینز به ۹۰۵۲۷۹ مورد و شمار تلفات ناشی از آن به ۴۴۲۶۴ مورد رسیده است. آمریکا با ۱۹۰۷۴۰ مورد بیشترین موارد بیماری کووید-۱۹ را دارد و در رده بعد ایتالیا با ۱۱۰۵۷۴ مورد قرار می‌گیرد. البته تصور می‌شود گستردگی واقعی شیوع ویروس کرونا بسیار بیشتر باشد چرا که نگرانی‌هایی ابراز شده است که برخی کشورها از جمله چین ممکن است در اعلام موارد بیماری کم‌شماری کرده باشند.

ایتالیا قرنطینه عمومی را تا ۳۱ فروردین تمدید کرد
ایتالیا مقررات قرنطینه سراسری این کشور را تا ۱۳ آوریل (۳۱ فروردین) تمدید کرد. روبروتو اسپنزا، وزیر بهداشت ایتالیا گفت «نشانه‌های مثبت» در آمار بیماری را کند شدن سرعت شیوع بیماری را نشان می‌دهد نباید با «نشانه‌های پایان یافتن» شیوع اشتباه کرد. شمار تلفات ناشی از کووید-۱۹ در ایتالیا روز چهارشنبه با افزایشی ۷۲۷ موردی به ۱۳۱۵۵ مورد رسید که کمترین میزان مرگ‌ومیر روزانه در این کشور از ۲۶ مارس (۷ فروردین) تا به حال است. اما شمار موارد جدید بیماری نسبت به چند روز گذشته افزایش بیشتری رفت. روز چهارشنبه ۴۷۸۲ مورد جدید کووید-۱۹ در ایتالیا گزارش شد، در حالیکه این میزان در روز قبل ۴۰۵۳ مورد بود.در منطقه لومباردی در شمال ایتالیا هم که کانون شیوع بیماری در این کشور بود، نیز بر خلاف روند اخیر شمار روزانه موارد بیماری و مرگ‌های ناشی از آن نسبت به روز قبل افزایش یافت. ایتالیا روز چهارشنبه بهبودی ۱۶۸۴۷ مورد بیماری را گزارش کرد که نسبت به ۱۵۷۲۹ مورد روز سه‌شنبه افزایش نشان می‌دهد. همچنین در روز چهارشنبه شمار بیماران بستری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه در ایتالیا به  ۴۰۳۵ مورد رسید که نسبت به ۴۰۲۳ مورد روز قبل افزایش نشان می‌دهد. شمار مرگ‌های ناشی از بیماری کووید-۱۹ در ایتالیا از هر کشوری در جهان بیشتر است و ۳۰ درصد تلفات بیماری در جهان را تشکیل می‌دهد.

شمار موارد کرونا در اسپانیا از ۱۰۰۰۰۰ گذشت
مقامات بهداشتی اسپانیا روز چهارشنبه اعلام کردند شمار موارد ثابت‌شده بیماری در این کشور از ۱۰۰ هزار مورد گذشته و به ۱۰۲۱۳۶ مورد رسیده است. اکنون اسپانیا از لحاظ شمار موارد بیماری پس از ایتالیا و آمریکا در رده سوم قرار دارد.

بریتانیا می‌خواهد به ۲۵۰۰۰ آزمایش کرونا در روز برسد
مقامات بریتانیا اعلام کردند هدفشان این است که تا میانه ماه آوریل (اوائل اردیبهشت) بتوانند هر روز ۲۵۰۰۰ نفر را در این کشور از لحاظ عفونت ویروس کرونا آزمایش کند. شمار کل موارد عفونت با ویروس کرونا در بریتانیا از میان ۱۵۲۹۷۹ نفر آزمایش‌شده تا به حال ۲۹۴۷۴ مورد است. شمار موارد مرگ‌های ناشی از کووید-۱۹ در بیمارستان‌ها در این کشور نیز ۲۳۵۲ مورد رسید که کم‌سن‌ترین آنها نوجوانی ۱۳ ساله است. اداره آمار ملی بریتانیا قبلا گفته بود که چندین نفر دیگر در آسایشگاه‌های سالمندان و سایر موسسات مراقبتی در این کشور به علت کووید-۱۹ درگذشته‌اند، بنابراین رقم واقعی تلفات بیماری در بریتانیا بسیار بیشتر است.

پوتین از راه دور کار می‌کند
ولادیمیر پوتین قانونی را امضا کرده است که به دولت اجازه اعلام وضعیت اضطراری برای مقابله با گسترش ویروس کرونا می‌دهد. در همین حال پس از اعلام مثبت شدن آزمایش رئیس بیمارستان اصلی درمان‌کننده بیماران کرونا در روسیه پس از ملاقات با پوتین، رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه دورکاری را شروع کرد.
چندین منطقه در روسیه، از جمله شهر مسکو از قبل قرنطینه نسبی را به اجرا در آورده‌اند.

آلمان اقدامات فاصله‌گیری اجتماعی را تمدید می‌کند
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان اعلام کرد اقدامات فاصله‌گیری اجتماعی در این کشور تا ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین) تمدید می‌شود. مرکل در یک کنفرانس تلفنی با سران ۱۶ ایالت آلمان این تصمیم را اعلام کرد و گفت کشور هنوز تا مهار شیوع کرونا فاصله زیادی دارد.

شمار تلفات در نیویورک از ۱۰۰۰ مورد گذشت
شمار مرگ‌های ناشی از کووید-۱۹ در نیویورک روز  چهارشنبه به ۱۰۹۶ مورد رسید. داده‌های منتشر شده بوسیله اداره بهداشت شهر نشان می‌دهد که شیوع ویروس برخی از محله‌ها مانند کوئینز و بروکلین را بیشتر درگیر کرده است.  مقامات نیویورک برای بستری کردن شمار فزاینده بیماران در این شهر یک بیمارستان اضطراری صحرایی در پارک مرکزی شهری (سنترال پارک) برپا کرده‌اند.

خبرهای كوتاه
  • شمار جان‌باختگان فرانسه از ۴ هزار نفر گذشت: با مرگ ۵۰۹ نفر دیگر بر اثر کووید ۱۹ در فرانسه، شمار جان‌باختگان این بیماری در این کشور از مرز ۴ هزار نفر گذشت و به ۴ هزار و ۳۲ نفر رسید. نزدیک به ۵۷ هزار نفر در فرانسه به کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد بیش از ۶ هزار نفر با وضعیت جسمی بحرانی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.
    ۷۲۷ نفر دیگر به شمار قربانیان کرونا در ایتالیا اضافه شد: شمار جان‌باختگان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در ایتالیا با ثبت ۷۲۷ مورد جدید به ۱۳ هزار و ۱۵۵ نفر رسید. تاکنون ۱۱۰ هزار و ۵۷۴ نفر نیز در این کشور به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند.
    افزایش فوتی‌ها در بریتانیا: طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۶۳ نفر در بریتانیا بر اثر بیماری کووید۱۹ جان باخته اند که از نظر تعداد فوتی ها در این کشور رکورد محسوب می‌شود.
    مسابقات تنیس ویمبلدون لغو شد: این برای اولین بار بعد از جنگ دوم جهانی است که این گراند اسلم برگزار نمی شود.
    لغو تمام مسابقات فوتبال باشگاهی و ملی: یوفا کلیه مسابقات باشگاهی و ملی از جمله شامپیونزلیگ و لیگ اروپا را تا اطلاع ثانوی لغو کرد. قرار بود این دیدارها در اوایل تابستان برگزار شوند.
    احتمال افزایش آمار مرگ و میر در ایتالیا: انستیتوی ملی سلامت در ایتالیا اعلام کرد که آمار مرگ و میر در این کشور ممکن است بیشتر از رقمی باشد که تاکنون اعلام شده است. قرنطینه سراسری در ایتالیا تا زمان عید پاک تمدید شده است.
    فرانسه در تولید ماسک خودکفا می شود: امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد که این کشور تا پایان سال جاری در زمینه تولید ماسک خودکفا خواهد شد. کمبود ماسک در فرانسه انتقادهای زیادی را برانگیخته است.
    پیش بینی سوئیس از زمان پیک کرونا: دولت سوئیس بر این باور است که زمان اوج (پیک) شیوع ویروس جدید کرونا می تواند پایان بهار یا تابستان سال جاری باشد.
    ثبت اولین مرگ بر اثر کرونا در بلاروس: مقامات بلاروس اعلام کردند که اولین مورد مرگ بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور به ثبت رسیده است.
    احتمال توصیه به استفاده از ماسک در آمریکا: مقامات مسئول در حوزه سلامت آمریکا در حال بررسی لزوم توصیه به مردم برای استفاده از ماسک هستند.
    کمبود تجهیزات پزشکی در استان کبک کانادا: مقامات استان کبک در کانادا می گویند که به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا با کمبود تجهیزات پزشکی روبرو شده اند. آمار مرگ و میر در کانادا در یک روز ۳۵ درصد افزایش یافت.
    بولسونارو گرسنگی را هم‌رده کرونا دانست: ژائیر بولسونارو، رئیس جمهوری برزیل می گوید گرسنگی به اندازه بیماری «کووید ۱۹» خطرناک است.
    ثبت ۳۶ مورد ابتلای جدید در چین: کمیسیون ملی سلامت در چین روز چهارشنبه اعلام کرد که ۳۶ مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور به ثبت رسیده است. به گفته مقامات چینی اکثر مبتلایان از خارج وارد این کشور شده اند.
    ۱۲ جان باخته در تایلند: دولت تایلند از ثبت ۱۲۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و مرگ دو نفر دیگر از مبتلایان خبر داد. به این ترتیب شمار مبتلایان در این کشور آسیایی به ۱۷۷۱ نفر و تعداد جان باختگان به ۱۲ نفر رسید.
    ژاپن در آستانه اعلام وضعیت اضطراری: سخنگوی دولت ژاپن روز چهارشنبه همزمان با افزایش شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا در این کشور از احتمال اعلام وضعیت اضطراری سخن گفت.
    کرونا جان ۳۵ نفر را در هند گرفت: آمار رسمی نشان می دهد که ۱۲۳۸ نفر در هند به بیماری «کووید ۱۹» مبتلا هستند. ویروس کرونا تاکنون جان ۳۵ نفر را در این کشور گرفته است.
    قرنطینه ۱۶ نفر از کارکنان بهداشتی در افغانستان: مقامات افغانستان ۱۶ نفر از کارکنان بخش بهداشت و درمان این کشور را همزمان با شیوع ویروس جدید کرونا قرنطینه کردند. بازگشت اتباع افغان از ایران به ولایت مرزی هرات به شیوع این ویروس دامن زده است.
    قرنطینه در مالزی مانع از افزایش شمار مبتلایان شد: دولت مالزی اعلام کرد که سیاست اجرای قرنطینه مانع از افزایش شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا شده است. با این حال بنا به گفته بانک جهانی اقتصاد مالزی امسال برای اولین بار در بیش از یک دهه رکود را تجربه خواهد کرد.
    تونس ۱۴۲۰ زندانی را آزاد کرد: دولت تونس همزمان با شیوع ویروس جدید کرونا دستور آزادی ۱۴۲۰ زندانی را صادر کرد.
    انتخابات در اتیوپی به تعویق افتاد: انتخابات پارلمانی اتیوپی که قرار بود ماه اوت (مرداد/شهریور) برگزار شود به دلیل شیوع نوع جدید ویروس کرونا به تعویق افتاد.
    احتمال بیکاری بالای ۱۰ درصد در آمریکا: لورتا مستر، رئیس شعبه بانک مرکزی آمریکا در کلیولند بر این باور است نرخ بیکاری در این کشور در نیمه اول سال جاری ممکن است به بالای ۱۰ درصد برسد.

برچسب‌ها: