فرهاد ابول نژادیان شامگاه پنجشنبه با حضور در برنامه تلویزیونی شبکه استانی خوزستان درخصوص تکذیبیه دانشگاه علوم پزشکی اهواز بر ادعای دانشکده پزشکی آبادان بیان کرد: یک رسانه درخصوص معرفی داروی جدید توسط دانشکده پزشکی آبادان به اشتباه نوشته بود که داروی جدیدی ساخته شده است که سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ساخت این داروی جدید را رد کرده بود اما داروی جایگزین را رد نکرده است.
وی افزود: تحقیقات ابتدایی در استفاده از داروی جایگزین بر روی بیماران مبتلا به کرونا مثبت بوده است و ادامه تحقیقات در بُعد وسیعتر درحال پیگیری است
ابول نژادیان خواستار همراهی مردم برای قطع زنجیره انتقال شد و گفت: مطابق پیش بینی ها تا انتهای اردیبهشت ماه امسال درگیر بیماری کرونا هستیم اما اگر مردم همراهی لازم را نداشته باشند این زنجیره همچنان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: دوره کمون یا نهفتگی ویروس کرونا بین ۹ تا ۱۲ روز است، برای قطع زنجیره این بیماری مردم باید حداقل ۲۸ روز در منزل باشند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز توضیح داد: بسیاری از مردم با ماندن در منازل خود به ما در درمان این بیماری کمک کرده اند اما برخی از همشهریان این مسئله را رعایت نمی کنند. وی گفت: به طور نمونه مطابق آمار داده شده امشب ۲ مراسم عروسی در منطقه گلستان اهواز درحال برگزاری است.
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان ششم فروردین ماه امسال اعلام کرده بود تیم تحقیقاتی عفونی این دانشکده در درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا و توقف مرگ ناشی از این بیماری به موفقیت دست یافتند.
به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ۴۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته مشاهده شده که این موضوع نشان از جدی نگرفتن هشدارها و توصیهها از سوی برخی شهروندان است.
با احتساب این تعداد ابتلای جدید به ویروس کرونا در استان تعداد مبتلایان به ۵۷۰ نفر رسیده است.
سرپرست دانشگاه جندی شاپور:داروی به کار رفته در درمان کرونا در آبادان در مرحله تحقیقات است
اهواز_ایرنا_ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: دانشکده پزشکی آبادان یک دارو را جایگزین داروی پروتکل وزارت بهداشت کرده و در تحقیقات نخست موفقیت آمیز بوده است و امیدواریم با آغاز تحقیقات گسترده به نتیجه مطلوب برسیم.
صاحبخبر -
∎
نظر شما