وی افزود: نباید این شعار فقط در حد سخن بماند و باید در همه شئون کشور جایگاه خود را باز کند یعنی قانونگذاری ما مبتنی بر این شعار باشد اجرائیات و قضاوت های ما هم برای تحقق این شعار حرکت کنند.
آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: تحقق این شعار یک ضرورت جدی برای کشور است و این شعار یک اعلام یک نیاز برای کشور است که باید تمام ظرفیت ها در این مسیر صرف شود تا شعار تحقق پیدا کند.
رییس قوه قضائیه ادامه داد: جهش تولید اگر آنگونه باشد که در زندگی مردم حس شود و ملموس باشد همانطور که رهبر انقلاب توقع داشتند و مردم احساس کنند شعار تحقق پیدا کرده است و زندگی شان شرایط متفاوت شده است آن موقع موفقیت حاصل شده است.
وی گفت: برای تحقق این شعار می طلبد همه دستگاه ها و بخشهای کشور با یکدیگر هماهنگی و همکاری مضاعفی داشته باشند به نحوی که در زندگی مردم حالت ملموس به خود بگیرد و مردم حس کنند تغییری پیدا شده است.
آیت الله رئیسی خاطرنشان کرد: باید چرخهای تولید به صورت جهشی فعال تر شوند و مقدمه این کار برداشتن زنجیرها از چرخ های تولید در کشور است تولید نباید هیچ مانعی در سر راهش داشته باشد و هرگونه مسئلهای که نظام کسب و کار را دچار مشکل کند و تولید کننده را با مشکل مواجه کند باید از سر راه برداشته شود.
رییس قوه قضاییه گفت: در کشور نقدینگی کم نداریم و افزایش نقدینگی داریم این نقدینگی باید با سیاستهای درست به سمت تولید هدایت شود زیرا در غیر این صورت مشکلات بزرگی ایجاد می کند و با هدایت نقدینگی به سمت تولید می توان چرخ های کشور را گرداند.
وی ادامه داد: در سال گذشته تعدادی از ابر بدهکاران را پای میز محاکمه کشیدیم و یکی از اقدامات ما این بود که پیش از آنکه پای اینها به دادگاه برسد اموال و دارایی های اینها را گرفته و به بانکها برگرداندیم.
آیت الله رئیسی گفت: در سال 98 چند نفر از بدهکاران پولهای کلانشان به بانکها، خزانه، نهادها و دستگاههای مختلف برگردانده شد که این نکته مهمی است. بانکها یادشان باشد که تسهیلات را باید به افرادی بدهند که تولید کننده هستند نه افراد دلال و واسطه.
رییس قوه قضاییه افزود: عده ای با واسطه گری نظام بانکی و تولید را با مشکل مواجه می کنند. بانکها به ما گفتند که بخش عمده ای از پول ما دست کسانی است که پولها را بر نمی گردانند.
وی خاطرنشان کرد: این پولها باید برود به سمت جهش تولید و چرخ تولید را بگرداند و در کنار آن باید مراقب قاچاق کالا بود زیرا نظیر خنجری عمل می کند و دل تولید کننده را مأیوس می کند
آیت الله رئیسی ادامه داد: امروز ناجا و سپاه و گمرکات و تعزیرات همگی از کشف کالای قاچاق آمارهایی دارند و همه این آمارها هم درست است اما وقتی وارد بازار می شویم می بینیم کالای قاچاق به وفور وجود دارد.
رییس قوه قضاییه گفت: من در صحت آمار ارائه شده هیچ تشکیکی وارد نمی کنم اما سوال اینجاست که آیا این آمارها با هم سازگاری دارد؟ پس چرا نتیجه این همه کار مقابله با قاچاق سازمان یافته و بزرگ نمی شود؟
وی افزود: رهبر معظم انقلاب چندین سال به موضوع مقابله با قاچاق کالا اشاره کردند و دستیابی به موفقیت نیازمند ایجاد یک سامانه یک پارچه است تا امر مقابله با قاچاق کالا یک قوام و دوامی داشته باشد.
آیت الله رئیسی گفت: هر جا خود کسبه اعلام کنند که در حرفه ما اتفاق جدیدی افتاده و احساس می کنیم که تولید رونق گرفته است آنجا ما موفق بوده ایم اما اگر تولید کننده این احساس آرامش را نداشته باشد یعنی همچنان قاچاق کالا رخ می دهد.
رییس قوه قضاییه گفت: معیار درست موفقیت با قاچاق کالا خود تولیدکنندگان هستند زیرا اگر قاچاق کالا متوقف شود آنگاه چرخ تولید رونق پیدا کرده و خود تولید کنندگان اعلام می کنند که کارشان رونق گرفته است.
وی افزود: قاچاق نباید برای قاچاقچی صرفه اقتصادی دارد و این باید در چند حوزه پیگیری کرد اولا جهش تولید نیاز دارد به یک پشتوانه علمی و کاری که از جزمیت علمی برخوردار باشد و همراه باشد با یک عزم عملی و همه تصمیم بگیرند که شعار سال تحقق پیدا کند و در نهایت باید همراه باشد با یک دور اندیشی./998/