به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، سرعت بالای شیوع بیماری کووید ۱۹ در کشورهای دنیا مقامات این کشورها را مجبور به تشدید تدابیر و اقدامات پیشگیرانه کرد.
ستاد بحران کرونا در عراق امروز یکشنبه اعلام کرد که مقررات آمد و شد در این کشور تا شش روز دیگر (۲۸ مارس/ ۹ فروردین) تمدید شد. نزدیک به یک هفته است که آمد و شد در شهرهای عراق ممنوع است. شهرک الصدر بغداد نیز با بلوکهای بتنی بسته شده است. پروازها نیز از شنبه آینده متوقف خواهد شد.
امارات عربی متحده هم اعلام کرد که از چهارشنبه این هفته (شش فروردین) همه پروازها به این کشور و بالعکس متوقف خواهد شد.
وزارت بهداشت عربستان سعودی نیز از ثبت ۱۱۹ مورد جدید ابتلا به کروناویروس خبر داد و گفت که تاکنون ۵۱۱ نفر در عربستان سعودی به این ویروس مبتلا شده اند. تنها در یک هتل عربستان، ۷۶ نفر کرونا گرفتهاند.
در اروپا، وزارت بهداشت بلژیک نیز از ثبت ۵۸۶ مورد جدید در این کشور خبر داد. در مجموع، ۳,۴۰۱ در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۷۵ تن دیگر فوت کرده اند.
وزارت بهداشت فرانسه نیز از مرگ اولین پزشک مبتلا به کرونا در این کشور خبر داد و گفت که برای جبران کمبود جا در بیمارستانهای این کشور، در حال ساخت بیمارستانهای صحرایی است.
دولت اسپانیا اوضاع در این کشور را بحرانی توصیف کرد و گفت که حالت فوقالعاده برای ۱۵ روز دیگر تمدید شد. مقامات بهداشتی اسپانیا میگویند در این کشور ویروسی وجود دارد که از منطقهای به منطقه دیگر منتقل میشود و اگر جلوی آن گرفته نشود، سیستم بیمارستانی اسپانیا فشل خواهد شد.
دولت سوئیس از ثبت ۹۰۰ مورد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در این کشور خبر داد.
محققان در اتریش نیز اعلام کردند آزمایشهای انجام شده با دو نوع دارو در این کشور بر روی مبتلایان به کرونا، میزان سرایت و عوارض کرونا را ۹۰ درصد کاهش داده است.
وزارت بهداشت یونان اعلام کرد که شماری فوتیها و مبتلایان به کرونا در این کشور با ثبت آمار جدید، به ترتیب به ۱۵ و ۶۲۴ نفر افزایش یافته است. ساعتی بعد نخست وزیر یونان اعلام کرد که این کشور از فردا دوشنبه کاملا قرنطینه خواهد شد.
آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان امشب در ادامه اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا، گفت که اجتماع بیش از دو نفر در خارج از منزل در این کشور ممنوع است. مرکل امروز بعد از اینکه مشخص شد با دکتری که مبتلا به کرونا بوده، تماس داشته، خود را در خانه قرنطینه کرد.
بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس نیز از اینکه این کشور به ایتالیای دیگر تبدیل شود هشدار داد و گفت کشورش تنها دو هفته با تبدیلشدن به ایتالیایی دیگر در خصوص شیوع ویروس کرونا فاصله دارد. ایتالیا هماکنون با داشتن بیش از ۵۳ هزار مورد ابتلا به کرونا و مرگ ۴۸۲۵ نفر، بعد از چین بیشترین آمار فوتیها و مبتلایان را دارد.
وزارت بهداشت انگلیس از افزایش فوتیهای کرونا به ۲۸۱ نفر خبر داد. بر اساس آمار وزارت بهداشت انگلیس ۴۸ نفر طی ۲۴ ساعت گذشته بر اثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند.
وزارت بهداشت فرانسه نیز آمار مبتلایان به این بیماری را افزایش داد و گفت که در ظرف یک روز گذشته، ۱,۵۵۹ نفر مبتلا شده و ۱۱۲ نفر فوت کردهاند.
شمار مبتلایان به کرونا در ایالات نیویورک آمریکا از ۱۵ هزار نفر فراتر رفت. مقامات دولتی در این ایالت آمریکا امروز گفتند طی ۲۴ ساعت گذشته، در شهر نیویورک ۲۸۳۲ نفر و در کل ایالت، ۴۸۱۲ نفر به کرونا مبتلا شدهاند. با ثبت آمار امروز، کل افراد مبتلا به کرونا در نیویورک به ۱۵۱۶۸ نفر رسید که در نوع خود رکورد بالایی است.
وزارت بهداشت آمریکا نیز ساعتی بعد اعلام کرد که طی یک روز گذشته ۱۳۹۳۱ نفر در سرتاسر این کشور کرونا گرفته و ۹۴ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند. با اثبت آمار جدید، شمار مبتلایان و فوتیها بر اثر کووید۱۹ به ترتیب، به ۳۸,۱۳۸ و ۳۹۶ نفر رسید.
مقامات بهداشتی ویتنام نیز از ثبت ۴۹ مورد جدید ابتلا به کرونا خبر دادند.
مقامات محلی در یکی از مناطق ولایت قونیه ترکیه دو نفر را به دلیل نقض قانون «ممنوعیت خروج افراد ۶۵ سال یا بیشتر از خانه» به پرداخت ۳۱۳۰ لیر ترکیه جریمه محکوم کردند.
وزارت بهداشت ترکیه نیز در ساعات پایانی یکشنبه شب از مرگ ۹ نفر و ابتلای ۲۹۸ نفر طی یک روز خبر داد.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی با اعلام اینکه ۱۲۶ مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت کرده، از افزایش تعداد مبتلایان به کرونا به ۱۰۷۱ نفر خبر داد.
سوریه نیز از ثبت اولین مورد ابتلا به این ویروس مسری در این کشور خبر داد و اعلام کرد که تدابیر سختیتری خواهد گرفت.
انتهای پیام/