اکبر آزادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با اشاره به شیوع بیماری کرونا و احتمال کاهش حضور مردم در مراسم چهارشنبه آخرسال، گفت: به هر حال اورژانس همچون سنوات گذشته با برگزاری چندین جلسه درونبخشی و برونبخشی با ارگانهای مربوطه همچون پلیس، آتشنشانی و... هماهنگیهای لازم را انجام داده است.
وی از آمادهباش 400 نیروی اورژانس در سطح استان خبر داد و افزود: 62 پایگاه اورژانس شهری و جاده ای با 120 دستگاه آمبولانس در سطح استان آمادهباش هستند.
مدیر روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی کرمانشاه به حضور نیروهای فوریتهای پزشکی در پنج نقطه از شهر کرمانشاه همراه با استقرار آمبولانس اشاره و بیان کرد: تمامی نیروها در این شب آمادهباش هستند تا در صورت بروز حوادث احتمالی بتوانند خدماترسانی سریعی داشته باشند.
وی در ادامه اشارهای نیز به آمادهباش 2 بیمارستان امام خمینی(ره) و طالقانی کرمانشاه برای پذیرش مصدومان احتمالی این شب داشت و از همشهریان خواست به هیچ وجه به بیمارستان سوانح و سوختگی گلستان مراجعه نکنند چون با توجه به بحث کرونا این بیمارستان در حال حاضر با تغییر کاربری موقت مختص بیماران کرونایی استان است.
آزادی با یادآوری کاهش 43 درصدی آمار مصدومان چهارشنبه سوری سال گذشته در مقایسه با سال 96، گفت: سال گذشته در مجموع 103 نفر شامل 81 مرد و 22 زن در استان مصدوم شدند که از این تعداد 80 نفر به صورت سرپایی مداوا شده و 23 نفر بستری شدند.
وی افزود: بیشترین آسیب مصدومان این شب مربوط به تروما و در مرحله بعد سوختگی بود که عمده آسیب نیز مربوط به ناحیه دست با 62 مورد، چشم 23 مورد، سر و صورت 9 مورد، پا سه مورد و سه مورد سایر موارد بود.
آزادی با بیان اینکه بیشترین مصدومیتها به علت انفجار ترقه و اکلیل سرنج بوده، افزود: عمده مصدومان چهارشنبهسوری سال گذشته با 44 مورد مربوط به رده سنی 10 تا 19 سال بود و گروه سنی زیر 10 سال یعنی کودکان با 22 مورد، گروه سنی 20 تا 29 با 16 مورد، گروه سنی 30 تا 39 سال با 12 مورد، گروه سنی 40 تا 49 با هفت مورد و گروه سنی 50 به بالا با 2 مورد آسیب در رتبه بعدی قرار داشتند.
مدیر روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی کرمانشاه با بیان اینکه نوجوانان بیشترین گروه سنی در معرض آسیب در این شب هستند، گفت: والدین باید نظارت بیشتری بر رفتار فرزندان خود در این شب داشته باشند و کبریت، موادآتشزا، نفت و الکل در دسترس کودکان نباشد.
آزادی تاکید کرد: معمولا بچههای زیر پنج سال از خطرساز بودن مواد آتشزا چندان اطلاعی ندارند و به دور از دید والدین معمولا در مکانهای خلوتی از منازل معمولا در کمد، زیر پرده و ...با کبریت بازی میکنند و حادثهای جبرانناپذیر خلق میکنند.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا، افزود: امسال اکثر مردم در خانه هستند که ممکن است اقدام به روشن کردن آتش در پارکینگ یا حیاط منزل کنند، درخواست داریم در محیط بسته آتش روشن نکنند و اگر هم آتشی باز کردن به حجم خیلی کمی باشد.
وی از شهروندان خواست، در صورت بروز حادثه آتشسوزی برای افراد، سریعا آنها را از محل حادثه خارج کنند و با انتقال به محیط امن با 115 تماس بگیرند.
خودداری از پرتاب ترقه به طرف منازل مردم و انداختن اسپری تحت فشار و آمپول در آتش از دیگر توصیههای آزادی به هماستانیها بود و گفت: در این شب شادکامی خود را به تلخکامی دیگران تبدیل نکنیم.
انتهای پیام/پ