رییس پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری در حاشیه بهرهبرداری از این دستگاه، اظهار داشت: از صفر تا ۱۰۰ روند تولید این دستگاه برعهده شرکتهای فناور استان بوده است که با توجه به شرایط بحران کرونا و نیاز جدی به ماسک، میتواند بخش زیادی از نیاز استان را تامین کند.
اسماعیل پیرعلی ادامه داد: با شیوع ویروس کرونا در استان و کمبود جدی ماسک، ۲ شرکت فناور استان نسبت به تولید دستگاه دوخت ماسک پیشگام شدند و در همین راستا هماهنگیهای لازم با دانشگاه علوم پزشکی استان انجام گرفت.
وی با بیان اینکه از طرح موضوع تا بهرهبرداری از دستگاه تولید ماسک در استان ۲ هفته زمان برده است، تصریح کرد: صدور مجوز، تهیه مواد اولیه، اعطای تسهیلات و جانمایی استقرار دستگاه در این مدت زمان طی شد و اکنون این دستگاه وارد مرحله تولید شده است.
رییس پارک عام و فناوری چهارمحال و بختیاری خاطر نشان کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان، مواد اولیه در اختیار شرکت قرار داده میشود و پس از دوخت، ماسکها با پرتودهی گاما استریل میشوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی،خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین با قدردانی از تلاش نخبگان و شرکتهای فناور استان، اظهار داشت: با راهاندازی دستگاه دوخت ماسک، نیاز کادر درمان و بخشی از نیاز مردم استان به ماسک تامین میشود.
مجید شیرانی افزود: بیشتر فرایند دوخت ماسک به وسیله این دستگاه به صورت اتوماتیک انجام میگیرد و سپس ماسکهای تولیدی از طریق پرتودهی گاما استریل شده و توزیع میشود.
وی، نیاز کادر درمان به ماسک را روزانه ۱۵ هزار ماسک و نیاز مردم را روزانه ۱۰۰ هزار ماسک اعلام کرد و گفت: این دستگاه با تولید روزانه ۳۰ هزار ماسک علاوه بر تامین نیاز کارکنان بیمارستان، بخشی از نیاز مردم استان را نیز پاسخ میدهد.
به گزارش ایرنا، با شیوع ویروس کرونا در این استان، تهیه ماسک با مشکل جدی مواجه شد و بسیاری از مردم به دوخت ماسکهای پارچهای روی آورند که با راهاندازی این دستگاه بخشی از مشکل کمبود ماسک در این استان برطرف میشود.
بر اساس آخرین آمار اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، تاکنون ۴۹ نفر در این استان مبتلا به ویروس کرونا شدهاند که از این تعداد ۷ نفر تاکنون جان باخته و ۲۱ نفر بهبود یافتهاند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که کووید ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد.
این ویروس اکنون به بسیاری از کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشت تا در مورد بهداشت جهانی؛ وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما