به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، طبق آمار رسمی دولت آمریکا، شمار مبتلایان به بیماری «کووید-۱۹» در این کشور از مرز ۱۰۰۰ نفر عبور کرد. این در حالی است که به گفته مقامات بهداشت این کشور تنها حدود ۵۰۰۰ نفر در آمریکا مورد آزمایش قرار گرفتهاند.
به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، با عبور شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا از مرز ۱۰۰۰ نفر، شمار قربانیان آن نیز به ۳۱ نفر افزایش یافت. این در حالی است که «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا وعده داده بود بهزودی تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در این کشور به صفر میرسد.
اما کارشناسان آمریکایی هشدار دادهاند انتشار این ویروس در سرتاسر آمریکا اجتناب ناپذیر است و مقامات ارشد وزارت بهداشت این کشور نیز از مردم خواستهاند برای اعمال تغییراتی چشمگیر در زندگی روزمره خود آماده شوند.
تا کنون شیوع کرونا در آمریکا موجب تغییرات زیادی در روال عادی زندگی مردم و فعالیتهای مختلف آنها شده است. گردهمایی مربوط به رقابتهای درون حزبی نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ایالت «اوهایو» لغو شده و فرماندار نیویورک از نیروهای گارد ملی درخواست کرده است مکانهای عمومی و مراکز توزیع غذا را ضدعفونی کنند.
«جی اینسلی» فرماندار واشنگتن نیز روز چهارشنبه برگزاری تجمعات و گردهماییهای بزرگ را ممنوع اعلام کرد. از میان قربانیان ویروس کرونا در آمریکا ۲۴ مورد در واشنگتن گزارش شدهاند.
آمار دولت آمریکا در خصوص شمار مبتلایان به این بیماری در حالی اعلام شده است که به گفته مرکز کنترل و پیشگیری بیماریهای آمریکا (سیدیسی) تنها ۴۸۵۶ نفر در این کشور در آزمایشگاههای دولتی بهمنظور تشخیص ابتلا به کرونا مورد تست قرار گرفتهاند و شماری نیز در آزمایشگاههای کلینیکی و خصوصی مورد آزمایش قرار گرفتهاند.
«رابرت ردفیلد» مدیر مرکز سیدیسی در جلسه تعیین بودجه سال ۲۰۲۱ این نهاد گفت دستگاههای تست ویروس کرونا در حال حاضر به تعداد کافی موجود هستند و این مرکز در تلاش است از یک سیستم گزارشدهی جدید در خصوص مبتلایان به این بیماری بهرهبرداری کند.
روزنامه «نیویورک تایمز» در مقالهای انگشت اتهام درخصوص شیوع کرونا در آمریکا را به سمت دولت ترامپ نشانه رفت و نوشت علیرغم آنکه اوایل بهمن ماه، اولین مورد ابتلا به کرونا در «سیاتل» مشاهده شد، دولت فدرال اجازه تحقیقات به موقع در این زمینه را نداد و تأخیر در تست این ویروس، مانع عکسالعمل مناسب واشنگتن در مقابل کووید ۱۹ شد.
به نوشته این روزنامه، مصاحبهها و ایمیلهای موجود نشان میدهد حتی چند هفته بعد از درگیر شدن چین با ویروس کرونا و شیوع این ویروس ناشناخته در خارج از چین نیز مقامهای ایالتی و فدرال آمریکا با درخواست تیم پزشکی سیاتل برای پشتیبانی از تحقیقات درباره کرونا ویروس موافقت نکردند.
ویروسهای کرونا (یا کروناویروسها) خانوادهای از ویروسها هستند که بیماریهای مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر میشود.
ویروس کووید-۱۹، از طریق تنفس و تماس هم منتقل میشود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد میکند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریهها شروع میشود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسههای هوایی شُشها از مایع میانبافتی، اکسیژن کافی به فرد نمیرسد و در صورت عدم رسیدگی بهموقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.
انتهای پیام/م
نظر شما