شناسهٔ خبر: 38720866 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ستاره‌صبح | لینک خبر

گزارش

تازه‌ترین اخبار از مقامات درگذشته و مبتلابه ویروس کرونا

اشاره: در روزهای گذشته در اثر ابتلا به ویروس کرونا، علی خلفی، معاون قوه قضاییه؛ حسین شیخ‌الاسلام، سفیر پیشین ایران در سوریه و مشاور رئیس مجلس؛ فاطمه رهبر، منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم و جواد کریمی، مدیرکل پیشین وزارت اطلاعات؛ علی رمضانی، منتخب مجلس یازدهم از حوزه انتخابی آستانه‌اشرفیه؛ جواد کریمی، مدیرکل پیشین وزارت اطلاعات براثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشتند. در همین حال به گفته مصری 22 تن از نمایندگان مجلس دهم به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که در قرنطینه به سر می‌برند. همچنین محمدرضا راه چمنی نماینده پیشین سبزوار اکنون در بیمارستان مسیح دانشوری بستری و خانم معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهور هم در قرنطینه است.

صاحب‌خبر -

ستاره صبح-

تدفین فاطمه رهبر در بهشت‌زهرا
مراسم تدفین مرحومه فاطمه رهبر نماینده منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بهشت‌زهرا برگزار شد.مراسم تدفین پیکر فاطمه رهبر، نماینده منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم روز یکشنبه در قطعه ۲۱ بهشت‌زهرا (س) با حضور بستگان نزدیکش برگزار شد.«فاطمه رهبر» منتخب مردم تهران در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز شنبه براثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت. فاطمه رهبر ۱۴ ساله بود که انقلاب اسلامی مردم ایران به پیروزی رسید و به‌این‌ترتیب دوران نوجوانی، جوانی و تحصیلات او در نظام جمهوری اسلامی سپری شد. مرحوم رهبر سال‌ها در شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی عضویت و دستکم دو دهه به‌صورت مستمر در عرصه سیاست ایران حضور فعال و مستمر داشت.فاطمه رهبر در مجلس نهم رئیس فراکسیون زنان و خانواده و عضو کمیسیون اصل نود قانون اساسی بود. فاطمه رهبر در انتخابات مجلس یازدهم از حزب موتلفه اسلامی در فهرست انتخاباتی اصولگرایان موسوم به وحدت قرار گرفت و توانست با ۷۸۷ هزار و چهارصد و هشتادوپنج رأی به‌عنوان نفر دوازدهم از تهران به مجلس راه یابد. در سابقه فعالیت او معاونت حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره)، دبیری شورای عالی سیاست‌گذاری اینترنت صداوسیما و نیز مدیر طرح و توسعه سیستم‌های رایانه‌ای این سازمان به چشم می­‌خورد.

نماینده ساوه در قرنطینه
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: جزو افرادی بودم که نتیجه‌ی تست کرونایم مثبت بود و اکنون در قرنطینه هستم.محمدرضا منصوری، نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس در گفت‌وگو با ایلنا از ابتلای خود به کرونا خبر داد و گفت: جزو افرادی بودم که نتیجه‌ی تست کرونای من مثبت بود و اکنون در قرنطینه هستم.وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در این شهرستان در خصوص جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، گفت: مسئله جلوگیری از شیوع و انتشار بیش‌ازپیش ویروس کرونا نیاز به اطلاع‌رسانی همگانی و یک عزم عمومی دارد. بخشی از اقدامات می‌تواند در استان انجام شود اما بسیاری از اقدامات باید در فضای فرا استانی یعنی فضای ملی صورت گیرد. برای مثال جلوگیری از تردد خودروهایی که از مناطق پرخطر می‌آیند و خطر بیماری در آن شهرها بیشتر است، می‌تواند یکی از تصمیماتی باشد که لازم است اتخاذشده و در این خصوص اقدام شود تا درنتیجه‌ی آن مسافرت‌ها کمتر شده و از شیوع بیش‌ازپیش این بیماری جلوگیری شود.نماینده مردم ساوه و زرندیه در خصوص اقدامات صورت گرفته در این شهرستان، ابراز داشت: در بحث شهرستان‌ها، شهرهایی که به قم نزدیک‌تر هستند، طبیعتاً بیش از سایر شهرها بیشتر در معرض خطر هستند و برای این امر هم لازم است در ابتدا ورودی‌های شهر به‌دقت کنترل شود و از مردم خواسته شود که تردد کمتری داشته باشند و حتی‌الامکان از تردد غیرضروری بپرهیزند. گاهی ممکن است فرد ناقل بیماری، خودش آسیب نبیند اما باعث به خطر افتادن جان فرد دیگری شده و یا حتی فرد دیگری جان خود را در اثر این بی‌احتیاطی از دست بدهد، رعایت این مسائل هم به آموزش برمی‌گردد و هم به این‌که اهمیت و شدت این مسئله به‌درستی در همه ابعاد به جامعه گفته شود.منصوری در خصوص ایجاد محدودیت در مسیرهای ورودی در این شهرستان، بیان داشت: متأسفانه با توجه به گستردگی راه‌ها و همچنین مسائل و مشکلاتی که عوامل اجرایی دارند، هنوز نتوانسته‌اند به آن شکلی که نیاز است، مدیریت داشته باشند؛ اما مهم‌تر این است که مردم به‌درستی و خوبی توجیه شوند و در اثر افزایش آگاهی رفت‌وآمدهای غیرضروری را کاهش داده و یا انجام ندهند. از سوی دیگر برقراری پایگاه‌های ایست بازرسی در ورودی‌های شهرها بسیار می‌تواند مؤثر باشد و افراد در این شرایط بیشتر رعایت خواهند کرد، همچنین در این ایست‌ها که ورودی شهر است حداقل تست سنجش حرارت از افراد گرفته شود.نماینده ساوه و زرندیه در ادامه این گفت‌وگو در خصوص امکانات بهداشتی این شهرستان، گفت: شهرستان ساوه به دلیل نزدیکی به قم بیشتر از سایر شهرها درخطر بوده و ازنظر تعداد مبتلایان رتبه اول را در استان دارد، در خصوص امکانات بهداشتی گلایه‌هایی از کمبود لوازم بهداشتی وجود داشت که طی نامه‌ای از وزارت بهداشت درخواست و پیگیری‌های لازم انجام شد تا حداقل لوازم بهداشتی لازم را برای شهرهایی که پرخطر و در معرض خطر بیشتری هستند در نظر بگیرند که تاکنون یک سری اقلام ارسال‌شده است اما کافی نیست.

نظر شما