شناسهٔ خبر: 38569067 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

نانواها چطور جلوی شیوع کرونا را بگیرند؟

ایرنا نوشت: رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در مشاغلی مانند نانوایی که با تغذیه مردم به شکل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروریست در حالیکه برخی به اشتباه گمان می‌کنند نانوایی‌ها از آن جایی که در معرض گرما هستند به کرونا مبتلا نمی‌شوند.

صاحب‌خبر -

یک کارشناس بهداشت محیط افزود: با رعایت بهداشت در نانوایی‌ها می‌توان اطمینان از سلامت نان را افزایش داد، با توجه به شیوع ویروس کرونا در جامعه، بهداشت نان از مهمترین مواردی است که افراد باید از آن آگاهی یابند.

مهدی مهرانی ادامه داد: کارکنان نانوایی ها باید از علایم شایع ویروس کرونا که تب، سرفه خشک و تنگی نفس است، آگاهی یافته و در صورت وجود چنین علایمی در نانوایی حضور نیابند.

وی افزود: نانواها باید از ورود افراد متفرقه به داخل نانوایی خودداری کنند و با توجه به اینکه پول نقد از مهمترین ابزار انتقال ویروس کرونا است، از گرفتن آن پرهیز و دست‌های خود را به طور مرتب با آب و صابون بشویند.

این کارشناس بهداشت محیط با بیان اینکه استفاده از ماسک برای کارکنان نانوایی ضروری است، افزود: تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار می گیرد به صورت روزانه و قبل از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود و کارکنان نانوایی باید هر روز به حمام بروند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.

مهرانی خاطرنشان کرد: با توجه به ازدحام جمعیت و  تشکیل صف های نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیراین صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.

وی همچنین به خریداران نان توصیه کرد: نان را روی پیشخوان نانوایی قرار ندهند زیرا امکان انتقال آلودگی بسیار زیاد است.

تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کرده‌اند.

۴۷۲۳۱

نظر شما