شناسهٔ خبر: 38535631 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری مطرح کرد؛

روزهای سختی پیش‌رو داریم؛ پیشگیری، مهار و درمان کرونا را جدی‌تر بگیریم

خبرگزاری ایرنا

معاون اول رییس جمهوری گفت: روزهای سخت اما قابل مدیریتی پیش‌رو داریم، همه باید پیشگیری، مهار و درمان بیماری کرونا را جدی‌تر بگیریم.

صاحب‌خبر -
آفتاب‌‌نیوز :

«اسحاق جهانگیری» عصر جمعه در رشته توییتی نوشت: امروز ستاد ملی مقابله با کرونا تشکیل و تصمیمات مهم و جدیدی اتخاذ شد. وزیر بهداشت این تصمیمات را که برای همه دستگاه‌های رسمی و غیررسمی لازم الاجرا است، اعلام میکند. روزهای سخت اما قابل مدیریتی پیش رو داریم، همه باید پیشگیری، مهار و درمان را جدی تر بگیریم.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ معاون اول رییس جمهوری تاکید کرد: دولت با تمام توان و به سرعت در حال تهیه و توزیع امکانات پزشکی و بهداشتی است و ستاد محدویت‌های لازم را اعمال و اعلام خواهد کرد.

جهانگیری: روزهای سختی پیش‌رو داریم؛ پیشگیری، مهار و درمان کرونا را جدی‌تر بگیریم

جهانگیری تاکید کرد: همه باید قدردان تلاش های فداکارانه پزشکان، پرستاران و کادر درمانی کشور باشیم. همدلی، اعتماد، همکاری و مشارکت آحاد مردم رمز موفقیت و غلبه بر بحران است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، از افزایش مبتلایان به قطعی کووید ۱۹ در ایران به ۳۸۸ نفر خبر داد و گفت: متاسفانه ۳۴ نفر تا امروز بر اثر ابتلاء به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

کیانوش جهانپور در پایان جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که صبح امروز به ریاست جهانگیری معاون اول رییس جمهور در وزارت بهداشت برگزار شد و ۵ ساعت به طول انجامید، درباره آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا و تعداد فوت شده‌ها اظهار کرد: آمار مبتلایان از روز گذشته تا پیش از ظهر امروز ۱۴۳ مورد از سوی آزمایشگاه‌های مرجع به عنوان تشخیص قطعی گزارش شده و به تفکیک استان‌ها و شهر ها تهران با ۶۴ مورد، گیلان ۲۵ مورد، قم ۱۶ مورد، اصفهان ۱۰مورد، اردبیل ۱مورد، البرز ۳مورد، سمنان ۲مورد، کردستان ۲مورد، قزوین ۲ مورد، آذربایجان شرقی ۴مورد، خوزستان سه مورد و گلستان دو مورد و مازنداران با ۹ مورد گزارش شده است.(جزئیات بیشتر)

شاهد پیک بیماری کرونا در روزهای آتی خواهیم بود/تعطیلی مدارس کشور تا دوشنبه

وزیر بهداشت نیز مصوبات پنجمین جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا را اعلام کرد و گفت: طبق مصوبات جلسه مدارس کل کشور تا دوشنبه تعطیل خواهند بود.

سعید نمکی در حاشیه برگزاری جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا گفت: در سراسر کشور بخش‌های بیمارستانی آماده است و امکانات و تجهیزات لازم را به میدان آورده ایم اما واقعیت این است که هفته سختی را در پیش داریم و با بررسی اپیدمیولوژیک از رصدهای ملی و بین المللی روند را به گونه ای می‌بینیم که پیک اصلی بیماری در هفته و روزهای آتی است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه این امر به معنای وحشت مردم نیست و قرار نیست خودمان را ببازیم اظهار کرد: خوشبختانه با هوشمندی مردم و به صحنه آمدن همه دست اندر کاران و خبررسانی همه دستگاهها و اشراف مدیران ما این پیک و خیز آتی بیماری را هم به خوبی کنترل می کنیم. از مردم تمنا می‌کنم بیشتر همراهی کنند و به ما در کاهش آلودگی کمک کنند و به هر جا موردی را ابلاغ می‌کنیم تبعیت شود.

نمکی با اشاره به اینکه امروز در ستاد ملی به جمع بندی‌هایی رسیدیم گفت: اولا مقرر شد در ترددها سخت‌گیری کنیم. به قرنطینه شهرها اعتقاد نداریم و آن را به عنوان روش علمی نمی‌شناسیم، اما در صدد تشدید کنترل بر ایاب و ذهاب مردمی هستیم که به مسافرت می‌روند. خواهش ما به حداقل رساندن ترددهاست. اگر هم ضرورتی وجود دارد با اطمینان کافی از اینکه مورد مشکوکی در بین مسافرانشان نیست به سفر بروند.  در ورودی و خروجی هر کدام از شهرها اگر مورد مشکوکی ببینیم قطعا به قرنطینه ۱۴ روزه خواهیم برد. با نیروهای مسلح به جمع بندی رسیدیم، آنها که همواره در کنار ما بودند به همکاری ارزشمندشان ادامه دهند و در ایجاد فضا و تخت های بیمارستانی برای موارد اورژانسی و ظرفیت جدید و ضدعفونی کردن معابر که نیازمند امکانات ویژه هستیم به ما کمک کنند. از کمک نیروهای پزشکی و پرستاری و خدماتی نیروهای مسلح نیز بهره مند خواهیم شد.

وی اضافه کرد که مقرر شد برای تمام دانشگاههای علوم پزشکی برای گرفتن نیروهای جدید و دور زدن برخی قوانین دست و پاگیر مجوزی صادر شود تا بتوانند نیروهایی را در مدت کوتاه و برای این پروژه جذب کنند.

اجازه به دستگاه‌ها برای ارائه مرخصی و دورکاری به کارمندان

نمکی با بیان اینکه قرار شد ساعات کار ادارات با تفویض اختیار به ستاد استانی مبارزه با کرونا با نظر استانداران مقامات محلی و با اعلام دانشگاه های علوم پزشکی انجام شود، ادامه داد: قرار شد استانداران محترم و ستاد استانی حق داشته باشند که در تأخیر دو ساعته یا کوتاه کردن زمان خدمت رسانی، به شرط اینکه خدمات مردم معطل نماند تصمیم‌گیری کنند. ضمن اینکه قرار شد کارمندانی که دچار بیماری‌های زمینه‌ای هستند بتوانند از چرخه کار اداری به سمت دورکاری رفته و حضور فیزیکی نداشته باشند.

به گفته وزیر بهداشت، همچنین طبق مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مقرر شد با تشخیص پزشک معتمد دستگاه‌ها و سازمان‌ها بتوانند به گونه‌ای با مرخصی یا دور کاری، اقدامات مورد نیاز را انجام دهند.(جزئیات بیشتر)

نظر شما