شناسهٔ خبر: 38462688 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

دو بیمار فوتی مشکوک در ساوه کرونا داشتند | فرزندان زن فوت شده ساکن قم بودند

رییس علوم پزشکی ساوه گفت: نتیجه نهایی آزمایش کروناویروس دو بیمار فوت شده روزهای اخیر شهرستان ساوه مثبت اعلام شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر عباس نیک روش افزود: مورد اول خانم ۸۲ ساله دارای بیماری زمینه ای قلبی، کلیوی و مزمن خونی بود که با علائم حاد تنفسی و تب مراجعه کرده و در بیمارستان مدرس ساوه پس از یک روز بستری و دریافت اقدامات درمانی لازم متاسفانه فوت شد، همچنین فرزندان این خانم ساکن شهر قم بوده اند و بیمار در این شهر تردد داشته است.

وی اظهار کرد: مورد دوم خانم ۸۷ ساله با سابقه بیماری قلبی، ریوی، کبدی و کلیوی با علائم حاد تنفسی است که به بیمارستان شهید چمران مراجعه کرده و بستری می شود. این بیمار پس از دو روز اقدامات لازم متاسفانه فوت شد .

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه، علت تاخیر در اعلام علت فوت را طولانی بودن زمان دریافت نتایج قطعی آزمایشات عنوان کرد و از تمامی مردم ساوه درخواست کرد که با رعایت موارد بهداشتی، عدم تردد و مسافرت به شهرهای با موارد مثبت بیماری و مراقبت بیشتر از افراد سالمند و افراد دچار بیماری های زمینه ای در جهت پیشگیری و مقابله با این بیماری اقدام کنند.

برچسب‌ها: