به گزارش باشگاه خبرنگاران، کرونا ویروس ها خانواده بزرگی از ویروس ها هستند که از ویروس سرما خوردگی معمولی تا عوامل شدیدتر مثل سارس، مرس و کووید ۱۹ را شامل می شوند. کرونا ویروس ها در سال ۱۹۶۵ کشف شدند و مطالعه روی آن ها تا اواسط سال ۱۹۸۰ ادامه داشت. ویروس کرونا در پستانداران و پرنده ها شیوع پیدا کرد و تا همین امروز هفت کرونا ویروس کشف شده است که مدل آخر آن ها در ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین بصورت همه گیری در انسان شیوع پیدا کرد.
چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به ویروس کرونا هستند؟
کودکان، افراد بالای ۶۵ سال و بیماران با زمینه مشکلات ریوی، قلبی و دیابتی به نسبت سایرین اغلب در معرض ابتلا به کرونا (corona) قرار می گیرند.
استفاده از ماسک تا چه میزان برای پیشگیری از ابتلا به وجود دارد؟
ماسک اصلاً تاثیری برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا وجود ندارد، ولی تأکید می شود افرادی که به آبریزش بینی یا سرماخوردگی مبتلا هستند حتماً از ماسک استفاده کنند و تا حداقل ممکن در فضا های عمومی حاضر نشوند.
هزاران نفر در سرتاسر دنیا به ویروس کرونا مبتلا شده اند. دولت ها، تعدادی از افرادی را که گمان می کنند به ویروس آنفلوانزا مبتلا شده اند را برای چند روز در قرنطینه (Quarantine) مراقبت می کنند تا از سلامت آن ها خاطرجمع شوند. بر همین مبنا رعایت یکسری از اقدامات برای جلوگیری از ابتلا به کرونا در فضایی در بسته مثل آسانسور وجود دارد که می خوانید.
آسانسورها اکثراً کاربرد عمومی دارند بنابراین اماکن بالقوه آلوده ای حساب می شوند.
درصورتی که میتوانید و بیماری خاص ندارید تا سه طبقه قید آسانسور را بزنید.
دستمال یکبار مصرف مدام همراه خود داشته باشید.
برای فشردن طبقه ی مورد نظرتان از دستمال استفاده نمایید.
بدون دست زدن به سمتی از دستمال که با کلیدها تماس داشته به داخل تا بزنید.
درصورت موجود نبودن دستمال میتوانید از کاغذ، خلال دندان، اپلیکاتور گوش( گوش پاک کن ) هم استفاده کنید.
دستمال، کاغذ و... استفاده شده را فورا بعد از خروج از آسانسور در سطل آشغال بیندازید.
∎