شناسهٔ خبر: 38401586 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا به ۲۸ نفر + تدابیر تغذیه‌ای

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه شمار مبتلایان به کرونا در کشور به ۲۸ نفر رسیده است، گفت: متأسفانه تاکنون ۵ نفر از هموطنان در اثر ابتلا به این ویروس جان باخته‌اند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛  دکتر کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه شمار مبتلایان به کرونا در کشور به 28 نفر رسیده است، گفت: متأسفانه تاکنون 5 نفر از هموطنان در اثر ابتلا به این ویروس جان باخته‌اند.

همچنین دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت برای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی و ویروس کرونا، توصیه‌هایی تغذیه‌ای ارائه کرده است؛ این توصیه‌ها شامل موارد زیر است:

استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مانند حبوبات یا تخم مرغ

اجتناب از مصرف سوسیس، کالباس و سایر فست‌فودها و غذاهای چرب و سنگین

خودداری از مصرف غذاهایی که کامل نپخته‌اند مانند تخم مرغ عسلی

خودداری از مصرف غذا و مایعات در مکان‌های نامطمئن

مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا

مصرف هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه

مصرف روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه

کمبود دریافت غذایی و کمبود ویتامین‌هایی مانند ویتامین E،C و D احتمال ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های تنفسی و کرونا را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: