شناسهٔ خبر: 37886696 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

واکنش‎ گروه‎های فلسطینی و شخصیت‎های جهانی به خبر انتشار معامله قرن

خبرگزاری میزان- گروه‌ها و جناح‌های فلسطینی ضمن اعلام موضع مخالف خود با طرح به اصطلاح صلح معامله قرن آمریکا، خواستار موضع گیری کشور‌های عربی در این باره شدند.

صاحب‌خبر -
مواضع گروه‌های فلسطینی به خبر انتشار معامله قرنبه گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛  مواضع گروه‌ها و جناح‌های فلسطینی در موضوع طرح به اصطلاح صلح معامله قرن پیشنهادی آمریکا، از یکپارچگی موضع مخالف آنان خبر می‌دهد.

انتشار طرح معامله قرن، پس از ۲ سال و اندی تعویق با هدف نجات «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا از چالش مخاطره آمیز استیضاح و البته «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی از بحران محکومیت در دادگاه امروز سه شنبه، ۸ بهمن، در کاخ سفید عملی می‌شود.

«اسماعیل هنیه»، رئیس دفتر سیاسی «حماس»، در واکنش به این خبر صریحا تاکید کرد: «ما به وضوح معامله قرن را رد می‌کنیم و عقب نشینی از این موضع را بر خود حرام می‌دانیم.»

«فوزی برهوم»، سخنگوی حماس نیز گفت: «مقابله با معامله قرن مستلزم اعلام تشدید عمل مردمی و انعطاف پذیر در اشکال مختلف آن در سراسر فلسطین به موازات تصمیم‌های مهم رسمی رئیس جمهور است.»
 

«جهاد اسلامی» فلسطین، تاکید کرد: «معامله قرن قابل قبول نیست و ما با تمام توان با آن برخورد می‌کنیم.»

«عبدالرحمان زیدان»، معاون مجلس قانونگذاری فلسطین نیز گفت: «مقابله با طرح معامله قرن نیازمند همکاری ملی و غلبه بر چندگانگی است.»
 
«عزام الاحمد»، از روسای بلندپایه تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: «ما با برنامه جانبدارانه آمریکا موافقت نخواهیم کرد.»

مقامات فلسطینی از اتحادیه عرب خواستند برای بحث در مورد پیامد‌های طرح صلح ترامپ، در روز شنبه حلسه‌ای اضطراری در سطح وزرا برگزار کند.
 
به گزارش منابع فلسطینی «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست مذکور شرکت خواهد کرد.
 
«سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه نیز گفت: «ما از معامله قرن ادعایی اطلاعی نداریم و این توافق باید از سوی جامعه بین المللی مورد بررسی قرار بگیرد. در صورت درست بودن آن چه که تاکنون درباره این معامله گفته شده، روند سازش برخلاف چیزی است که جامعه جهانی آن را به رسمیت شناخته شده است.»
 
وی در ادامه گفت: «هرگونه توافق صلحی باید مورد تایید دو طرف فلسطینی و اسرائیلی باشد.»

طرح به اصطلاح صلح معامله قرن آمریکا با ادعای پایان مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی در دولت ترامپ تدوین شد. تیم طراحی این طرح، در پی تعویق چندباره آن از هم پاشیده و زمان رونمایی آن، از بهره برداری سیاسی ترامپ از این حربه خبر می‌دهد. ترامپ در حال استیضاح و نتانیاهو در معرض محکومیت برای جلوگیری از عزل و زندانی شدن به رونمایی از این طرح نیازمند هستند.

دونالد ترامپ از زمان حضور در کاخ سفید اقدامات ضد فلسطینی متعددی را اعم از انتقال سفارت آمریکا از «تل آویو» به «قدس اشغالی»، به رسمیت شناختن حاکمیت رژیم صهیونیستی بر بلندی‌های اشغالی جولان برخلاف قوانین بین المللی و ... اجرایی کرده است.

گروه‌ها و احزاب مختلف فلسطینی ضمن رد این طرح کاملا جانبدارانه به نفع رژیم صهیونیستی، اعلام کردند برای جلوگیری از اجرای آن همه تلاش خود را خواهند کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما