شناسهٔ خبر: 37835864 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

دانشگاه آزاد در ۱۰ رشته، رتبه اول کشور را کسب کرد

معاون دانشگاه آزاد گفت: این دانشگاه با یک جهش بزرگ در ۱۰ رشته رتبه اول کشور و ۳ رشته موضوع دانشگاهی رتبه دوم کشور را کسب کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بابک نگاهداری، معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اظهار کرد: بر اساس آخرین ویرایش پایگاه طلایه داران علم (ESI) در دی ماه ۱۳۹۸، دانشگاه آزاد با یک جهش بزرگ در ۱۰ رشته موضوع‌های مؤثر ایران رتبه اول و در ۳ رشته رتبه دوم کشور را کسب کرد.

 نگاهداری افزود: دانشگاه‌های ایران در ۲۲ رشته موضوعی به عنوان دانشگاه‌های مؤثر رتبه بندی شده اند. در اکثر این رشته‌ها یعنی ۱۴ رشته موضوع، دانشگاه آزاد اسلامی حضور مؤثر داشته است و در ۱۰ رشته در تعداد مستندات علمی رتبه اول را کسب کرده است.

او ادامه داد: این رشته‌ها عبارتند از ریاضیات، شیمی، علوم رایانه، علوم کشاورزی، علوم گیاهان و حیوانات، علوم محیطی و بوم شناسی، علم مواد، مهندسی، فیزیک و زیست شناسی و بیوشیمی. همچنین دانشگاه آزاد اسلامی در سه رشته موضوع داروشناسی و سم شناسی، علوم زمین و علوم اجتماعی (عمومی) رتبه دوم کشور را در تعداد مستندات علمی کسب کرده است.

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد تصریح کرد: در سه رشته موضوع زیست شناسی و بیوشیمی، علوم زمین و علوم اجتماعی (عمومی) دانشگاه آزاد اسلامی برای اولین بار جزو دانشگاه‌های مؤثر معرفی شده است.

نگاهداری با اشاره به رشد رتبه جهانی و ملی دانشگاه آزاد طی سه سال اخیر، درباره درصد رشد جهانی در رشته‌های موضوعی مختلف نسبت به سال ۱۳۹۵ گفت: دانشگاه آزاد در علوم رایانه رشد ۶۵ درصدی، در حوزه مهندسی رشد ۴۵ درصدی، در حوزه فیزیک رشد ۴۲.۳۹ درصدی، در حوزه ریاضیات رشد ۴۰.۲۶ درصدی، در حوزه داروشناسی و سم شناسی رشد ۳۹.۲۸ درصدی، در حوزه علوم محیطی و بوم شناسی رشد ۳۹.۲۶ درصدی، در حوزه علوم کشاورزی رشد ۳۹ درصدی، در حوزه علوم گیاهان و حیوانات رشد ۲۴.۲۲ درصدی و در شیمی رشد ۱۳.۶۷ درصدی داشته است.

او تصریح کرد: دانشگاه آزاد در هشت رشته موضوعی ریاضیات، شیمی، علوم رایانه، علوم کشاورزی، علوم گیاهان و حیوانات، علم مواد، مهندسی و داروشناسی و سم شناسی دانشگاه آزاد بر اساس تعداد مستندات علمی دارای رتبه زیر ۱۰۰ جهانی و در سه رشته علوم محیطی و بوم شناسی، فیزیک و زیست شناسی و بیوشیمی دارای رتبه زیر ۲۰۰ جهانی است.

 
انتهای پیام/

نظر شما