به گزارش خبرگزاري رسا، هیچ خسارت جدی ندیده است و هیچ کسی هم کشته نشده و فقط چند تن تا حدودی زخمی (موج گرفتگی ناشی از انفجار) شده اند و حمله هم هماهنگ شده بود و همه چیز خوب است و مشکلی هم وجود ندارد.
این روایت خلاصه روایت سران رژیم تروریستی آمریکا از اتفاقی است که در پایگاه «عین الاسد» افتاده و مدام در امپراتوری رسانه ای خود تلاش می کنند حمله موشکی ایران را کوچک جلوه دهند و وضعیت را برای افکار عمومی عادی توصیف کنند.
پیاده نظام رسانه ای هیات حاکمه آمریکا به گونه ای القا می کنند که انگار موشک های ایران به بیابانهای خشک الانبار اصابت کرده اند و سعی دارند نخستین حمله به پایگاه خود پس از جنگ جهانی دوم را کم اهمیت نشان دهند اما ابهامات و سوالات زیادی از سوی رسانه های مستقل مطرح شده که واشنگتن تاکنون پاسخی نداده و فرار به جلو را انتخاب کرده است.
کاخ سفید بخشی از پروژه فرار به جلو را با سوء استفاده از سانحه تلخ و غم انگیز هواپیمای اوکراینی و موج سواری و جنگ روانی از این حادثه پیش برد اما حالا که قدری زمان گذشته است و غبارها در حال کنار رفتن هستند، باید به پرسش های رسانه ها و افکار عمومی پاسخ دهد.
آمریکایی ها در روزهای نخست پس از حملات موشکی به هیچ رسانه ای اجازه ورود به پایگاه ندادند و ۳ روز بعد از آن هم تصویربرداری به مکان های از پیش تعیین شده و کادرهای بسته خلاصه شد و در حال حاضر نیز بخش هایی که مورد اصابت موشک های قیام قرار گرفته دور از چشمان خبرنگاران و عکاسان است اما این سوال مطرح می شود تا چه زمانی می خواهند تلفات اتاق مرکزی عملیات پایگاه عین الاسد را سانسور کنند؟
در روزهای گذشته رسانه های داخلی و رسانه های مستقل جهان سوالات و شواهد متعددی را مطرح کردند که در جریان جنگ رسانهای به طور کامل دیده نشدند و حالا جا دارد دوباره برای روشن شدن افکار عمومی طرح شوند اما مشخص نیست چرا مقامات آمریکایی جرأت نمی کنند به هلاکت رسیدن فرماندهان و افسران ارشد اطلاعات و ضد اطلاعات، افسران ارتباطات، واحد آنالیز، و جنگ الکترونیک و سایبر خود را اعلام کند.
البته ملاحظات سیاسی و داخلی ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری نیز قابل درک است، اما در مقابل این آمادگی از سوی تهران نیز وجود دارد که در صورت لزوم آمار کشته های نظامیان تروریست آمریکا و خسارتهای دقیق وارد شده به پایگاه «عین الاسد» را اعلام و آدرسهای دقیق و مستندات آن را ارائه کند.
پایگاه عین الاسد میزبان تعدادی از بالگردهای نظامی، جنگندهها ( F۳۵) و پهپادهای آمریکایی ( MQ-۹ Reaper ) بود و براساس اطلاعات به دست آمده تعدادی از آنان در حملات موشکی ایران هدف قرار گرفتند و به طور کامل منهدم شدند و این موضوع دیگری است از سوی آمریکاییها رسانهای نشده است.
یکی از داستانهای مضحک اما تلخ دیگر که کمتر مورد توجه قرار گرفته این است که آمریکاییها آمار مجروحان خود را با اطلاع رسانی قطرهچکانی ۱۱ تن اعلام کردند اما در پاسخ به این سوال که چرا یک هواپیمای غول پیکر ( C۱۷) باید این نظامیان موج گرفته را از پایگاه عین الاسد خارج کند، درمانده اند و سکوت کرده اند.
البته در این پنهانکاری رسانهای مقامات آمریکا تنها نیستند و پادوهای رسانهای و مزد بگیران که لقب ایرانی بودن را یدک میکشند اما به معنای واقعی کلمه وطن فروشانی بیش نیستند در روزهای گذشته به هر دری زدند که اذهان ناراحت و غم دیده ملت را به هر سویی بکشانند و موج سواری کنند تا آنچه که در عین الاسد گذشته را سانسور و به فراموشی بسپارند. اما در روزهای آینده باید منتظر جزئیات بیشتری از حملات موشکی به پایگاه عین الاسد باشند.
به گزارش مشرق، نظامیان تروریست آمریکایی در پایگاه عین الاسد نقش ویژهای را در عملیات ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی ایفا کردند و البته اولین تاوان این جنایت را هم دادند؛ عین الاسد بزرگترین پایگاه نیروهای آمریکایی در عراق است که در غرب بغداد واقع شده و مساحت ۱۰ کیلومتر مربعی (معادل منطقه سبز بغداد) دارد.
پایگاه نظامی «عین الاسد» در واقع یک فرودگاه برای نیروهای نظامی است و به واسطه اینکه مسیر اصلی دسترسی نیروهای نظامی آمریکا از خارج عراق به داخل عراق و ارتباط با ۱۳ پایگاه نظامی آمریکا در عراق است، بسیار حائز اهمیت است.
این پایگاه یک باند فرود آسفالت دارد و طول باند آن ۴۰۰۰ متر است که در ارتفاع ۱۸۸ متری از سطح دریا واقع شدهاست. این پایگاه در منطقه هیت واقع در استان عمدتا اهل سنت الانبار، حدود ۱۰۰ مایل (۱۶۰ کیلومتری) غرب بغداد و ۵ مایل (۸ کیلومتری) غرب روستای خان بغدادی قرار دارد.
پایگاه عین الاسد در اصل قادسیه نام داشت که در پایان ۱۹۹۰ ساخته شد و از سال ۲۰۰۳ در اشغال آمریکایی ها قرار گرفت. این پایگاه بزرگ ترین پایگاه آمریکا در عراق و مهم ترین پایگاه ارتش آمریکا برای ترابری و تأمین سوخت است.
بدون شک در روزهای آینده هر چه از فضای رسانه ای غبارآلود فعلی فاصله بگیریم و تعداد تلفات و میزان خسارت های آمریکایی ها در پایگاه عین الاسد روشن شود معادلات در بخش های مختلف تغییر خواهد کرد چرا که افکار عمومی داخل به طور کامل به این نتیجه خواهند رسبد که سناریوی ساختگی «سایه جنگ» و «فشار حداکثری» وجود خارجی ندارد و کارساز نیست و آمریکایی ها فقط ابزار جنگ روانی را در اختیار دارند و فقط رجز خوانی رسانه ای می کنند.
به گزارش مشرق، البته این مسئله به این معنا نیست که آمریکایی ها ساکت بنشینند و تحرکی در منطقه نداشته باشند چرا که آنان از ماه ها قبل گزینه جنگ سخت را در پیش گرفته اند و برنامههایی ضد ایرانی دیگری را در دستور کار قرار داده اند و البته در مقابل جبهه مقاومت سناریوی های مختلفی را برای اجرا و پاسخگویی به هرگونه ماجراجویی در منطقه غرب آسیا آماد کرده است./1360/
منبع: مشرق نیوز
∎