شناسهٔ خبر: 37354997 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

انصارالله یمن: آمریکا از ترور سردار سلیمانی به شدت پشیمان خواهد شد

جنبش انصارالله یمن شهادت سردار قاسم سلیمانی به دست نیروهای متجاوز آمریکایی را تسلیت گفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، جنبش انصارالله یمن شهادت سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران، ابومهدی المهندس و همراهان آنها در عراق به دست نیروهای متجاوز آمریکایی را تسلیت گفت و این اقدام ددمنشانه را محکوم کرد.

جنبش انصارالله یمن در بیانیه‌ای تجاوز اخیر آمریکا در عراق و شهادت سردار قاسم سلیمانی را تسلیت گفت و تاکید کرد که آمریکا به خاطر ترور سردار سلیمانی و فرمانده ابو مهدی المهندس به شدت پشیمان خواهد شد.

عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله یمن نیز شهادت سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس را تسلیت گفت.

در پی حمله بامداد امروز جمعه آمریکا به کاروان الحشدالشعبی در نزدیکی فرودگاه بغداد، سردار سرلشکر قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی المهندس، معاون الحشد الشعبی و چند نفر از اعضای این سازمان به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/